2821
2789
سلام. شما لابیاپلاستی کردین خوب شدین؟ با لیزر بود؟ چند روز موقع ادرار سوزش داشتین؟ میشخ لطفا جواب بد ...

سلام آره کردم با جراحی بود لیزرنبود الانم سوزش دارم بااینکه ۲۵روزه! 

در گردش گیتی رسد روزی به پایان!! هر غمی...🕊️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام آره کردم با جراحی بود لیزرنبود الانم سوزش دارم بااینکه ۲۵روزه! 

من الان ۱۶ روز  که لابیاپلاستی کردم با لیرز. موقع دستشویی وحشتتاک سوزش دارم و اصلا نمیتونم درست راه برم. همش گشاد گشاد راه میرم . یعنی تا کی این وضعیت ادامه داره من بجه کوچیک دادم😭 مگه نمیگن لابیاپلاستی نقاهتش کمه😭

من الان ۱۶ روز  که لابیاپلاستی کردم با لیرز. موقع دستشویی وحشتتاک سوزش دارم و اصلا نمیتونم درست ...

دروغه من هنوزنمیتونم بشینم مثل پنگوئن راه میرفتم مال من تازه بخیه هس سوزش درد خارش منو کشتن دیگه

خیلی ببخشید ولی من تازه میشنوم چیکار میکنن که زیبا بشه؟😐

لابیاپلاستی یکی از عمل های زیبایی زنان هست که شکل و فرم لابیاها را بهتر می کنن. البته روش های دیگری برای سفید کردن یا تنگ کردن هم هست. اگر ارومیه زندگی می کنی لینک سایت بهترین دکتر زنان در ارومیه رو میزارم اگه اطلاعات بیشتری میخوای مقالات خوبی نوشته.

من الان ۱۶ روز  که لابیاپلاستی کردم با لیرز. موقع دستشویی وحشتتاک سوزش دارم و اصلا نمیتونم درست ...

مثل مال منه وضعیتت مال من پارگی هم بود الان چندماهه ولی محل پارگی که اززیره که دوخته شده هنوزم موقع رابطه دردداره

من تازه انجام دادم دکترم خانم دکتر مریم حاتمی بود، اگه بخوایی فقط لابیا انجام بدی تو مطب هم انجام میده، اگه بخیه بخواد خیلی تمیز بخیه میزنه کارش طبیعی هست، درد دو سه روز اول داری که اونم با مسکن اوکی میشه، بستگی به لابیاهات داره اگه خیلی بزرگه با جراحی انجام بده چون لیزر برای برش های نازک هست، جراحی بیشتر به دردت میخوره 

میخوای من ادرس سایت دکتر حاتمی رو بدم برو سر بزن بنظر من بهترین جراح تو تهران هستن

https://drmaryamhatami.com/
09123050624

والا من این جراحیو انجام دادم اونقدی ک تو کامنتا خوندم دردناک نبود. یعنی سوزش داشتم چند روز اول هم واقعا اذیت کننده بود ولی با مسکن اوکی میشدم بعد از یه هفته هم اوکی شده بودم میتونستم کارامو انجام بدم. البته بدن با بدن فرق میکنه. دکترمم فاطمه نادری پور بود واقعا راضی بودم ازشون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز