2777
2789

بچه ها خاک عالم به سر من شددددد...

باورم نمیشهههههه....

بابای مهربونم رفتتتت..........

بابای مهربونم رفتتتتتتتتتتتتت

خاک برسر من شددددد..

من اینهمه امیرالمومنین علی(ع) رو به عزت الهی قسم دادم بابا رو شفا بده....

آخ خدا قربونت برم باباااااا...

بابا روز شهادت امام علی ، شب قدر، آسمونی شد...ما رو سوزوند و رفت... حضرت علی شفا نداد شفاعت کرد..

دیگه چهره رنجور و مهربونشو نمیبینممممممم..

امروز سوم باباست

خیلی داغونم خیلی،

خواستم التماس کنم واسه بابا امشب که شب قدره و سومشه دعا کنید..

میخام از دوستانم التماس صلوات و گدایی دعا کنم...

خودم تو مراسمم آنلاین نیستم...قلبم هزار پاره س..

ترو خدا دوستان التماس میکنم امشب پربازدید کنید 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

تسلیت میگم غم آخرت باشه😥

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیززمم🥺🥺

خدا بیامرزتش عزیزم ...

براشون فاتحه میخونم😢😢

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم عزیزم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

الهی خدا به دلت صبر بده عزیزم خدا پدرو رحمت کنه جاش بهشت باشه با امیرالمومنین .واسش سوره قدر خوندم.منم دردتون میفهمم پدر من هم سال تحویل ب خاک سپردیم .بزرگترین ضربه زندگیم رفتن پدرمه داغش همیشه وتا ابد تازه هست.خدایا چرا ...

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

تسلیت میگم عزیزم انشالله غم آخرت باشه😔😔

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍