2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهههه چیکار کنم💔

200 بازدید | 15 پست

قلبم اومد تو دهنم من مامانم فوت شده

یه خواب خیلی بد دیدم خواب دیدم به یه دلیل چرت بابامو بازداش..ت کردن بعد انگار داشتم با ماشین ویراژ میدادم همسایه میگفت که لاستیکای ماشین داغون میشه بعدد عموم رو دیدم تو خونمون اول فکر کردم شوخی میکنه بعد گفت به ۸ سال حب.س محکومش کردن اون یکی از فامیلامونم میگفت دیگه زنده در نمیاد منم داشتم گریه میکردم چرا چرا حالم خیلی بد شد واقعن ۱۵ سالمه 

بنظرتون تعبیر این خواب چیه؟؟ 

خاب زیاد جدی نگیر چیزی نمیشه

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

خدا مامانتو بیامرزه قشنگم. تعبیر خاصی نداره. ذهنت اشفته ست. ترس از دست دادن داری. صدقه بده. چند تا سوره کوچیک که حفظی بخون برا مامانت. یه تسبیح بردار براش صلوات بفرست تا خوابت ببره

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بدم؟

اره بده 

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

تسبیح دم دست نداریم اما سوره میخونمصدقه بدم؟

برا اروم شدن دلت اره عزیزم. وگرنه خوابت تعبیر خاصی نداره. 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

ان شا الله خیره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

آخی من بگردم که تو این سن مامانتو از دست دادی :))))) 🫠🫂💕

نگران نباش فقط ی کابوسه خیلی بد بوده بخاطر اینکه شاید زیاد فکرای منفی میان سراغت ، اصلا نگران نباش هیچ تعبیری نداره که!

فقط کابوس بوده حق داری حالت بد بشه روت تاثیر میذاره تا چندین روز ولی از سرت میره.

امیدوارم کُلی اتفاقای قشنگ واست بیوفته!

امیدوارم از این به بعد فقط اتفاقایِ خوب بیوفته واست 🫂💕