سلام دوستان من به ازدواج شخصا علاقه ندارم و به نظرم خودم میتونم رو پای خودم وایسم ولی متاسفانه تو کشوری هستیم که فک میکنن همه باید ازدواج کنند و اگه نکنند میگن ترشیده شما کسی اطرافتون هس مجرد باشه ولی موفق؟
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قطعا میشه خوشبخت شد و منم ازون دسته افرادی هستم که مثل شمام اکثرا متاهلی چیزی جز بدبخت و موانعت نداره ... و مطمعن باش فقطم تو مجردی میتونی خوشبخت شی. تمام شد و رف
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم " من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت