2777
2789

با مکان نما

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

عقد نکردم اما چه جایی بهتر از هتل😐😂

دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پنج شنبه ها خونمون بود یا گاهی کسی خونه نبود میومد . تو مسافرتم که خیلی جاها  قابل گفتن نیست

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

پست منو لایک کنید بعدا بیام بخونم

دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸

خخخخ ، من شوهرم هر وقت بیرون بودیم هی دنبال جنگلو درخت بود کصافت، ولی بیشتر تو ماشین، البته کار خاصیم نمیکردیم در حد ببخشید بوسو اینا😐🙈😁

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
نه پنج شنبه ها خونمون بود یا گاهی کسی خونه نبود میومد . تو مسافرتم که خیلی جاها    قابل گف ...

میشه پست منو لایک کنی بعدا بیام بخونم؟🥺🌹

خخخخ ، من شوهرم هر وقت بیرون بودیم هی دنبال جنگلو درخت بود کصافت، ولی بیشتر تو ماشین، البته کار خاصی ...

عررررررررررر😂😂😂😂

خخخخ ، من شوهرم هر وقت بیرون بودیم هی دنبال جنگلو درخت بود کصافت، ولی بیشتر تو ماشین، البته کار خاصی ...

ما هم چن بار بیرون رفتیم.دنبال جایی بود گیرش نیومد.ولی ب ذهنش نرسید تو ماشینم میشه.

تو خونه هامونم انقد شلوغه ک نمیشه.شهرمون کوجیکه هتلم تمیشه رفت.کلا فقط تلفنی صحبت میکنیم_

پنجشبه ها شب خونه ما میخوابه😐😂

تو ماشینم ک اون بدبخت دستش بنده من فقد ازارش میدم هی گازش میگیرم اخرش دیگه میزنه کنار حسابی تلافی میکنه😂🙌🏻

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
ما هم چن بار بیرون رفتیم.دنبال جایی بود گیرش نیومد.ولی ب ذهنش نرسید تو ماشینم میشه. تو خونه هامونم ...

میتونید تو روزای غیر جمعه پارکو جاهای نفریحی برید اونروزا خلوته😐😂😂😂😂

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن