2777
2789
عنوان

تا حالا تو مایکرویو کیک پختین؟

113 بازدید | 15 پست

و اگه اره ظرفتون فقط پیرکس بوده خوب شده ممنون میشم راهنماییم کنین😘😘

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوبار

دفعه اول خام موند 

دفعه دوم سوخت 

😐🤕😐

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
اره دوبار دفعه اول خام موند  دفعه دوم سوخت  😐🤕😐

😅فدای سرتون

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

اره همیشه اونجا کیک درست میکنم با قالب کیک خیلی خوب میشه باید درجه و زمانشو بلد باشی خوب بذاری تا عالی شه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اگه دستگاه تون دکمه کانوکشن داره میتونید کیک و سایر غذاها که نیاز به فر داره رو با اون برنامه تهیه کنید( پیتزا . لازانیا و...)

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اره مادرم میپزه

خوب میشه عزیزم؟میشه یکم توضیح بدی لطفا

اگه دستگاه تون دکمه کانوکشن داره میتونید کیک و سایر غذاها که نیاز به فر داره رو با اون برنامه تهیه ک ...

دکمه کانوکشن همونیه ک فنش روشن میشه؟

اگه دستگاه تون دکمه کانوکشن داره میتونید کیک و سایر غذاها که نیاز به فر داره رو با اون برنامه تهیه ک ...

مال من داره

دیگه گریل و اینا نمیخاد؟ 

فقط کانوکشن؟؟ 

ساعت و  درجه و همه رو میگی؟؟؟ 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
اره همیشه اونجا کیک درست میکنم با قالب کیک خیلی خوب میشه باید درجه و زمانشو بلد باشی خوب بذاری تا عا ...

ممنون گلی

من پیتزا و لازانیا درست میکنم عالی میشه نمیدونم کیک هم خوب در میاد یا ن😢

من پیتزا و لازانیا درست میکنم عالی میشه نمیدونم کیک هم خوب در میاد یا ن😢

کانکشونو بزن درجه ۱۷۰بذار زمان ۴۰دقیقه من همیشه همینو میذارم کیکام نرم و خوب میشن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مال من داره دیگه گریل و اینا نمیخاد؟  فقط کانوکشن؟؟  ساعت و  درجه و همه رو میگی؟؟ ...

کانوکشن کافیه 

معمولا برای کیک ۱۸۰ در جه ۴۵ دقیقه کافیه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊