2777
2789
عنوان

نماینده فروش لدورا بشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14242 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله هستم

واقعا خوبه درامد داری؟ من ادم کم رویی هست سرزبون ندارم و رودر رو اصلا نمیتونم حرف بزنم و فامیل و اشناهام هم نمیشه روشون حساب باز کرد به نظر شما من چطور میتونم محصول بفروشم 

واقعا خوبه درامد داری؟ من ادم کم رویی هست سرزبون ندارم و رودر رو اصلا نمیتونم حرف بزنم و فامیل و اشن ...

میگم ک

بستگی ب تیم داره

شما اگه توی تیم خوبی باشید کمکتون میکنن مهارتهای فروش رو ب دست بیارید

فروختن ب فامیل اگه اوکی باشن کار راحتیه ولی اگه فامیل اوکی نباشن منتظرشون نمیمونیم و مشتری پیدا میکنیم و بازار میسازیم برای خودمون

توی تیم ما تا جایی ک من دیدم و میشناسم،بچه ها ب فامیلشون سخت میتونن بفروشن چون فامیل یه گاردی دارن انگار

یا اصلا مورد داریم یکی از همکارا کلا با فامیل قطع رابطه است یا حتی فامیلی نداره ک بخواد اقدام کنه

همه ی اینا یعنی فروش ربطی ب آشنا داشتن نداره، فروش نیاز ب مهارت داره ک لیدرها بهتون یاد میدن

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

ببین من  خیلی راضیم خدا خیرش بده که پیله کرده خوبی تو میخواد کاش منم قبل از اینکه وارد میشم یکی از فامیل هام  که تو این کار بود بهم پیشنهاد داده بود ولی من یک غریبه بودم  و آشنا شدم .ببین صد برابر میگم خدا خیرش بده چون اینجا فقط درامد نیست .حس خوب .حال خوب اعتماد به نفس خوب یه زندگی ایده اله برو شک نکن بهترین کار همینه.واقعا تو ۵ سال با تو بیای ولی بیشتری که آموزش پذیر باشی  ویزای موفقیت از هیچ چیزی کم نکنی چون کسب وکار خودته. خودت مسیول موفقیت وشکستت هستی نه هیچ کس دیگه .خیلی هم ازتون ایران به درامد بالا رسیدن هم خارج از کشور ببین فقط وفادارش باش .به حرف ولیدر وحامیت خوببب گوش بده