2777
2789
عنوان

نماینده فروش لدورا بشم یا نه؟

14260 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. یکی از آشناهام بد پیله کرده که بیا تو کار لدورا و حتما به همه اهداف میرسی در طی ۵ سال. کسی تجربه بودن  تو این کار رو داره منو راهنمایی کنه؟

عزیزم‌باید ادم‌خیلی پررو باشه و بیوفته دنبال مشتری بعدشم اولش حدود چهارمیلیون جنس غالبت میکنن که ازشون بخریو کلی باید دوندگی کنی تاهمون ۴میلیونتو زنده کنی جنساشونم اشغاله وقیمت بالا و وزارت بهداشتم‌تایید نکرده همون‌پنبه ریز قبله الان‌اسمشو لدورا گذاشتن مشتری بسختی گیرمیاری و فقط سمجاتت باعث میشه دوستات ازت فراری بشن ازمن‌گفتن بود   

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محصولاتش گرونه و چرت کسی نمیخره 

اره من قبلا واسه اینکه دوستمو حمایت کنم‌میخریدم ولی دیدم دیگه ول کن نیس و هرماه انتظار داره کلی پول خرج کنم بصرفه نیس گفتم دیگه نمیخام‌ ولی واقعا ازسماجت فروشندهاش حالم‌بهم‌میخوره ادمو ول نمیکنن سلام علیک بکنی جنس میخان بخری ازشون 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
عزیزم‌باید ادم‌خیلی پررو باشه و بیوفته دنبال مشتری بعدشم اولش حدود چهارمیلیون جنس غالبت میکنن که ازش ...

شما نماینده پنبه ریز بودی؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
شما نماینده پنبه ریز بودی؟

وابیی خدانکنه یکی از دوستام بود وهمین سمجاتش باعث شد یکم‌ازش فاصله بگیرم  

ببین عزیزم، من الان دارم توی یه شرکت دیگه همین کار رو میکنم

ولی! تیمی ک باهاش کار میکنی خیلی مهمه!

اینکه میگن 4 میلیون باید جنس بخری یعنی خرید اجباری

و غیر قانونیه

بازاریابی شبکه ای یا نتورک مارکتینگ بهترین و سریعترین راه برای تغییر اقتصادی خانواده و حتی جامعه است

ولی میگم مهمه ک توی تیمی کار کنی ک دارن از هر جهت سالم کار میکنن

اگه میخوای کار بازاریابی شبکه ای رو بشناسی، کتاب تجارت قرن 21 ک نویسنده اش رابرت کیوساکی هست رو بخون

آقای کیوساکی نتورکر نیست ولی ب عنوان یه کارآفرین و اقتصاددان راجع بهش صحبت کرده

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
وابیی خدانکنه یکی از دوستام بود وهمین سمجاتش باعث شد یکم‌ازش فاصله بگیرم  

مثل موبایل و اینترنت و فضای مجازی،ک وقتی اومد بلد نبودن باهاش کارکنن و استفادهمنفی ازش میکردند و میکنند

بازاریابی شبکه ای و نتورک مارکتینگ هم همینه

اینکه بعضیا اشتباه کار میکنن و تیم خوب و سالمی ندارن دلیل بر بد بودن و ناکارآمد بودن بازاریابی شبکه ای نیست

مثل موبایل و اینترنت و فضای مجازی،ک وقتی اومد بلد نبودن باهاش کارکنن و استفادهمنفی ازش میکردند و میک ...

به هرحال الان که من هرکیو دیدم فقط دنبال این بود که جنساشو به هرترتیبی باسماجت بفروشه 

پیشنهاد میکنم مستند رایز هم ببینید، برای انتخاب تیم و شرکت خیلی بهتون کمک میکنه

توی گوگل سرچ کنید مستند رایز اریک ووری

به هرحال الان که من هرکیو دیدم فقط دنبال این بود که جنساشو به هرترتیبی باسماجت بفروشه 

چون اون تیم ها الان خیلی زیادن

ولی روزای آخرشونه

از بین میرن و تیم های سالم بالا میان

الان ما داریم کار میکنیم و اصراری نیست، مشاوره میدیم و محصولی ک مورد نیاز فرد باشه رو پیشنهاد میدیم،ممکنه فرد از برند دیگه ای اون محصول رو داشته باشه و ما در جواب میگیم عالیه! خوبه ک ب پوستت یا موهات اهمیت میدی

درست کار کردن یعنی این

چون اون تیم ها الان خیلی زیادن ولی روزای آخرشونه از بین میرن و تیم های سالم بالا میان الان ما ...

احسنت