2777
2789
عنوان

از دیشب یه بغضی تو گلومه تا وسطای قفسه سینم داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 39 پست
اره خوبه ولی با چشمهای پر اشک دوست ندارم بیرون برم 

بله درست می فرمائید 

امیدوارم به قلبتون آرامش برگرده 

البته دلیل حال آشوبتون رو نمیدونم 

ولی یه چیزی رو میدونم ، که اگه اولویت زندگی خودتون باشید و حرف هیچ کس براتون مهم نباشه، این اتفاق نخواهد افتاد 

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کاش میشد واکنش هیچ کس مهم نبود

پستتون رو خوندم که دلیل حالتون رو نوشتید 

اصلا و ابدا این ریکشن مادر همسرتون نباید دلیل بر حال آشوبتون بشه

کمی نگاهتون رو تغییر بدید لطفا

پستتون رو خوندم که دلیل حالتون رو نوشتید  اصلا و ابدا این ریکشن مادر همسرتون نباید دلیل بر حال ...

چون خودم بچه ندارم واکنشهای بدی میبینم برای همین ترجیحم اینه نبینمشون وقتی ببینم این کارهاشون رو ببینم بهم میریزیم با اینکه من سمت هیچ بچه ای نمیرم میترسم خنده داره بگم چشمشون کنم

چون خودم بچه ندارم واکنشهای بدی میبینم برای همین ترجیحم اینه نبینمشون وقتی ببینم این کارهاشون رو ببی ...

مهربونم تا وقتی نگاهتون اینه ، اذیتید

از نظر من آرامش اولویت زندگیه 

چون خودتون حساسید که بچه ندارید ، فکر می کنید دیگران هم خدای نکرده اینو در شما بعنوان یک نیاز اصلی می دونن 

لطفا نگاهتون رو تغییر بدید تا به آرامش برسید

مهربونم تا وقتی نگاهتون اینه ، اذیتید از نظر من آرامش اولویت زندگیه  چون خودتون حساسید که بچه ...

ببین جلوی من میگن بچه رو به فلانی ندید یا میگن حتما همین الان اسفند دود کن خیلی تلخه

ولی واقعی و عجیبه

برو دکتر ،ی سی سی میدازولام بزنه اروم میشی خودتو عذاب نده

آلپرازولام منظورته؟

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
ببین جلوی من میگن بچه رو به فلانی ندید یا میگن حتما همین الان اسفند دود کن خیلی تلخه ولی واقعی و عج ...

وای 

آخه چرا ؟

خیلی سخته اینطور که 

هیچ چیزی ارزش غصه خوردن و گریه کردن و بچه زدن نداره ت  این دنیا سعی کن برات چیزی مهم نباشه البته ب مرور زمان این اتفاق میوفته چن ماه بعد ب حال الانت میخندی ک چرا انقدر ناراحتی کشیدی این دنیا همه چیش زود گذره خصوصا خوبیاش😊😶