2777
2789

من اصلا بهش فکر نمیکنم..ازجداشدنمم ناراحت یاپشیمون نیستم.ولی بااین چندمین باره ک میبینم..حتی اونروز خواهرمم میگفت توخواب دیده ..میگف یه جوری رفتارمیکرد ک انگار منتظر بود دوباره بیاد تو خانواده ما...

منم امروز خواب دبدم ک خانوادگی ناراحت و منتظر من بودن انگار...

خودش خیلی دل دل میکرد ک من برگردم...ولی من توخوابمم ب خودم میگفتم عمرا ...۷سال عذابم دادین..تحقیرم کردین....جوری و بابخشش حق حقوقم تونستم خودمو نجات بدم..

توتاپیکام هست چرا جداشدم..

من ازون خانواده وازون زندگی هیچ خیری به جز آسیب و اذیت و دردسر و رفتارهای بدجنسی ندیدم

خواب تو صرفا متعلق به تو هست نه حالات روحی شخصی که تو خواب میبینی عزیزم فراموشش کن

من اصلا بهش فک نمیکنم ..ولی هرزگاهی یادکارایی ک درحقم کردن میوفتم..ک چرا اونجوری میکردن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا بهش فک نمیکنم ..ولی هرزگاهی یادکارایی ک درحقم کردن میوفتم..ک چرا اونجوری میکردن...

اونا الانم پشیمون نیستن 

تو تنها لطفی که در حق خودت میکنی اینه که به همون بدیاشونم دگ فکر نکن

ذهنتو پاک پاک کن

💛رازهایی که هر زنی باید بداند♥️راز ۲💚راز ۳💙

به نظر من شما اون چیزی رو میبینی که میخوای

یعنی مغزت اینجور برنامه ریزی میکنه که با دیدن این خوابها تو به چیزی که میخوای برسی واونم دیدن ناراحتی اون وخانوادش از رفتن توئه.

من چند روزیه ک شب خاب میبینم روز بعدش دقیقا همون اتفاق میفته   دیشب از ترس نخابیدم اصلا

من جونمو برداشتم ازدستش فرار کردم..دلم براون زندگی ذرهدای تنگ نشده...هیچ کجای اون زندگی برامن آرامش نداشت..ترس بودواضطراب و گریه

اشکالی نداره عزیزم تا مدت ها ممکنه از این خواب ها ببینی چون بلاخره اون قسمتی از عمرت بوده 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****