2777
2789
عنوان

یه سوال

108 بازدید | 16 پست

من قرص میدم بدخترم چون نمیتونه بخوره

قرصو تو ابجوش حل میکنم به نطرتون با ابجوش اشکالی نداره حل میکنم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم با آبجوش اشکال داشته باشه

حست غلطه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

قرص چی باید از پزشکش بپرسی یا از دکتر داروخونه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
دقیقا منم حس میکنم حل کردن اش با آبجوش مشکل دارد

من همش میگم با آبجوش خنثی میشه چون داغه😂😂😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
قرص چی باید از پزشکش بپرسی یا از دکتر داروخونه

اره دو سه روز پیش رفته بودم دکتر یادم رفت بپرسم ینی میشه از داروخونه بپرسم حتما میدونن یعنی

قرص پریمیدون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂 منطقتو دوس دارم 

خودمم عاشق منطق چرت خودمم،همش خودم حمایت میکنم ازش😂😂😂😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
اره دو سه روز پیش رفته بودم دکتر یادم رفت بپرسم ینی میشه از داروخونه بپرسم حتما میدونن یعنی قرص پری ...

اره میشه یا زنگ بزن به مطب دکترش

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
قرص چی؟بستگی به قرص داره.بهتر از دکتر یا داروخونه بپرسی

پریمیدون 

باشه مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40