2777
2789
عنوان

راجب نام کاربریم بگم

205 بازدید | 16 پست

یکی گفت اسمت واقعا شریه معنیش چیه😀😀😀

یه بار یه کلیپ تو اینستا دیدم طرف بعد سالها دوستشو می بینه بعد دعوتش میکنه خونه اش ، بعد اسم بچه اشو صدا میکنه میگه شَریَم ، بعد این خیلی ناراحت میشه عذاب وجدان میگیره بعدا بهش میگی یادته بچگی یه بار داشتیم از ش اسم فامیل بازی میکردم حرف ش بودمن نوشته بودم شریم ، ولی اسم شریم نداریم 😁 بعدش پسرش میاد بهش میگه شامران ، بعد دوستش بیشتر عذاب وجدان می گیره چون اسم چرت می نوشته 

یه کلیپ فان بود و چرت ، منم دیدم اسم ها تکرای هست زدم شریم 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شریم یعنی همون مریم ، مریم به ذهنش اومده فورا وقت نداشته مثلا زده شریم  شامران هم همون کامر ...

الان فهمیدم 😂

چه باحال،ممنون جامع تر گفتی گلم⁦❤️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

شریم یعنی همون مریم؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔