2777
2789
عنوان

اتو پرس

157 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها 

من اتوی معمولی دارم 

حالا میخوام بدونم اتو پرس لباس رو برق میندازه 

منظورم اینه لباسای تیره رد اتو میمونه روش یانه؟

اخه اتوی خودم ازاین معمولی  هاس  برق اتو میفته رو لباس

اتو پرس برق نمی ندازه

اما  یه پارچه ی سفید  داشته باشید و بندازید رو لباس هاتون و بعد اتو کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتوپرس نگیرکه خیلی سخته گوشه موشه هارو باهاش اتوبزنی من خریدم بلااستفاده مونده رفتم اتومعمولی خریدم...یه پارچه ای چیزی بندازروش

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤

ما میخواستیم بخریم فروشنده دو مدل نشون داد گفت اون یکی برق میندازه این یکی نمیندازه.فرق دارن ظاهرا

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
اتوپرس نگیرکه خیلی سخته گوشه موشه هارو باهاش اتوبزنی من خریدم بلااستفاده مونده رفتم اتومعمولی خریدم. ...

عه واقعا؟؟؟

اخه مثلا شلوار کتان مشکی میخوام اتو کنم بآتوی معمولیه خودم برق میندازه 

محافظ اتو هم گرفتم بازم برق انداخت 

فکرمیکردم اتوپرس برق نمیندازه

عه واقعا؟؟؟ اخه مثلا شلوار کتان مشکی میخوام اتو کنم بآتوی معمولیه خودم برق میندازه  محافظ اتو ...

نه برق نمیندازه ولی دردسرش زیاده همیشه گوشه استیناو یقه چروک‌می مونه حتی وقتی باابرمخصوص اتومیزنی نمی ارزه بخری دستی خیلی بهتره اونم بایه پارچه انداختن حل میشه

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤