2777
2789

میگن نماز بخون یا چرا نماز نمیخونی در جوابشون چی باید داد؟ 

اینم بگم همشون مذهبی اند و اهل نماز روزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

رابطه هر کسی با خدا منحصر به فرده و فقط به خودش ربط داره.شاید شما با نماز آرامش میگیرید من با حرف زدن با خدا.اعتقادات هر کسی یه موضوعی هست بین خودش و خدای خودش.نفر سوم حق نظر دادن نداره

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن

از اول در جریان  سبک زندگی  و اعتقادات شون بودید ؟

با علم  با این قضیه  ،  پذیرفتید که  وصلت کنید ؟ 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

با اجازه استارتر

اینکه هفته ای ۲ بار بهشون سر بزنی و هر سری یجوری که شوهرتو تحریک کنن بگن چه عجججججب بالاخره پیداتون شد سر بزنین

این چی جوابشه واقعا

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"