2777
2789
عنوان

بحثم شد با شوهرم

66 بازدید | 35 پست
میخواییم بریم مسافرت خارج از ایران ی دفه بازار خوابید و کلی چک داشت این ماه پاس کنه،اونارو جور کرد و موند خریدای من خب هی میگف 200 بسه300 کافیه اینجا میخری اونجا نخر از سوغاتیهای تو میترسم ک زیاد بگیری حالا من دوتا خواهر زاده دارم ک مادرشونم فوت شدن مال خودشم ی طایفن با کلی سفارش امروز میخواستم خرید کنم باز ندارم ندارمو شروع کرد منم باهاش نرفتم گفتم نمیخوام خیلی خواهش کرد برم باهاش ولی نرفتم دلمو بد جور شکونده بخدا خیلی هواشو دارم خیلی ادم کم خرجی ام ولی خب منم دلم میخواد مرتب باشم برم اونجا حالا زد بیرون مثلا دلخور شد
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
از بس نخریدمو ،کم توقع بودم اینم نتیجش
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
گفتم بهش میدونی نداری من نمیام بلیطمو کنسل کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شد حرف یا اونجا بخر یا اینجا
برای هیچ کس چیز نحر برای خواعر زاده هاتم از همینجا بخر برو مسافرت خوش بگذرون هرکی هم چیزی سفارش داد بگو خودتون که رفتین بگیرین
خدایا حتما خودت صلاح کارو بیشتر میدونی قربونت پس آرامش بده بهم ممنون خدا جونم
اغا بحث من سوغاتی تیس خودم خرید دارم باید دوتیکه لباس همرام باشه یانه