2777
2789
عنوان

آمپول بتامتازون در بارداری

317 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

ببخشید کسی بوده توو بارداریش آمپول بتا زده باشه و بعدش درد پا و احساس لرز داشته باشه؟

بنظرتون طبیعیه؟ چون تا قبل از آمپولا حالم خوب بود کاملا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز  گفته بودی بارداری و باید قرص آرام بخش مصرف کنی منم سرترالین و پوکساید میخور ...

سلام عزیزم

من تقریبا از ماه ۴ به بعد ماپروتیلین و بوسپیرون و آسنترا خوردم .. البته الان که نزدیک زایمانمه، یه هفته ای میشه که آسنترا رو قطع کردم ( دکترم گفت)

آسنترا همون سرترالین خارجیه ولی پوکساید رو نمیدونم من استفاده نکردم تا حالا

سلام بهار .من داشتم تایپیک های سال 98میخوندم که ظاهرا قدص انسترا مصرف میکردی.منم مشکل اظطراب دارم وترس از نخوابیدن وقصد بارداری دارم میخواستم ببینم تو چکار کردی بچت سالمه

سلام بهار .من داشتم تایپیک های سال 98میخوندم که ظاهرا قدص انسترا مصرف میکردی.منم مشکل اظطراب دارم وت ...

سلام عزیزم

ببخشید من الان دیدم پیامت رو اگه هستی به این آیدی توو تلگرام پیام بده، اونجا با هم بحرفیم 

@Z_ziizii_Z

البته وسواس فکری و نخوابیدن اینام بود

سلام.خوبین.

من هفته ۳۳ هستم و یه هفته ای هست که دکتر بهم اسنترا و ماپروتیلین داده.خواستم بدونم شما استفاده کردین مشکلی برای بچتون پیش نیومد؟

سلام.خوبین. من هفته ۳۳ هستم و یه هفته ای هست که دکتر بهم اسنترا و ماپروتیلین داده.خواستم بدونم شما ...

سلام عزیزم ببخشید الان دیدم

نه هیچ مشکلی پیش نیومد گلم نگران نباش