الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما خونمون نزدیک ساحله بعضی وقتا دوست دارم قدم بزنمو ارامش بگیرم ولی نمیدونم چمه که جرعت نمیکنم تنهای ...
من بابام اینجوریه. همش نگرانه بیرون از خونه کسی مزاحم بشه یا فکرش میره سنت تجاوز و دزدیدن و...من برعکسم دوس دارم هنه حا تنها برم. خیلی بدبین همیشه سر این موضوع بحث داریم
اره میشه باهاش کنار اومد ولی مشکل من اینه که نمیتونم خودم حال خودمو خوب کنم،تنهایی قدم بزنم و حال و ...
با خودت دوست باش دست خودتو بگیر و برو بیرون خودتو دوست داشته باش وقتی با خودت رفیق باشی واست فرق نمیکنه تنها باشی یا کسی همراهت باشه در کل حال درونت خوبه پس از دنیای بیرون هم لذت میبری
واقعا دلم گرفته همش باید کار کنم نه دوستی دارم نه رفیقی عمش تو خونه و فکرای منفی💔
چرا انقد تو منی ؟
#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دوممو ببینید