2777
2789
بله من ۴۰ درصد درگیری داشتم خیلی دردش بده بعدِ یک ماه هنوزم دردشو دارم توروخدا مراقب باشید حتما ا ...

برم برا اسکن بستری میکنن...میترسم از بستری شدن ‌‌...هر کسی بستری میشه برنمیگرده خونش 

پس باید برم ...اخه میدونی...برم بستری میکنن ...میدونم ...هر کی بستری میشه برنمیگرده

عه عزیزم این چ حرفیه هیچ جا مثل بیمارستان برا مریض امن نیست

منم چند روزه درگیرم ولی ریم اذیت نیست امروز شدیدا بیحال بودم رفتم بیمارستان ی سرم زدم آروم شدم

شایدم بستریت نکنن 

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم برا اسکن بستری میکنن...میترسم از بستری شدن ‌‌...هر کسی بستری میشه برنمیگرده خونش 

نه عزیزم ان شاالله که بستری نمیکنن

چون الان  بیمارستانا خیلی شلوغن و بیمارای خیلی بدحالو بستری میکنن..

به منم میگفتن بالای ۳۰ درصد بستری میشه ولی دکتر ب من نگفت.فقط گفت استراحت کم.

کندر خیلیییی خوبه شاید بگم ۷۰ درصد کندر منو خوب کرد

نه عزیزم ان شاالله که بستری نمیکنن چون الان  بیمارستانا خیلی شلوغن و بیمارای خیلی بدحالو بستری ...

تا میتونید دمنوش نعنا و آویشن و عناب بخورین..ویتامین سی.مایعات .آب هویج آب سیب..من خیلی حالم بد بود ولی با همین چیرا و ی سری داروی قوی خوب شدم

ان شاالله که اصلا واسه شما درگیر نشده باشه

چی بگم والا...کلی خبر فوت شنیدیم...اعتماد نداریم ب بیمارستان ها هم دیگ

الان دیگه وضعیت خیلی بد شده اگه کسی حالش زیاد وخیم باشه بستریش میکنن 

تابستونم ی بار کرونا گرفتم ریم درگیر شد ب حدی ک حتی موقع نفس کشیدن تیر میکشید از درد ولی فقط دارو و اسپری دادن بهم

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، اسم، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا