2777
2789
عنوان

مشهدیا لیفت مژه و ابرو نمیخواین؟

153 بازدید | 13 پست

قیمتم خیلی خوبه ها،موادمم خوبه تضمینی

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا

مفتح عزیزم، خونه هم میام اگ براتون مسیر دوره

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
اگه میای اینجا میخام یه هزار کیلومتر فاصلست بیا لوس نشو:(

کجایی یه وقت دیدی اومدم

کجایی یه وقت دیدی اومدم

استان مرکزی بیا بخدا یه ابرو هایی دارم دست نخورده و زبر چون میده برا لیفت مژده هامم لخته لیفتش خوب میشه 😂

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
نمونه کار  قیمت

قیمت 100 عزیزم

نمونه کار تلگرامم پیام بدین

Help4uo ایدی

استان مرکزی بیا بخدا یه ابرو هایی دارم دست نخورده و زبر چون میده برا لیفت مژده هامم لخته لیفتش خوب م ...

هوف

کانال چیزی داری؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
کانال چیزی داری؟ 

اره تلگرامم پیام بده برات بفرستم

ماندگاری لیفت مژه چه مدت هس؟

از دوهفته تا دوماهونیم متغییره بسته به مواد مصرفی و نگه داری شما . یه تاپیک دارم تاپیک قبلمه اونجا کامل توضیح دادم