2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ خوش اومدی

مانتو کوتاه میپوشم. البته چادری ام

کفش اسپرت اکثرا میپوشم ولی اگه لازم باشه پاشنه دارم میپوشم در کل چون با اسپرت راحت ترم اونو دوس دارم

چاق نیستم ولی توپرم و یه کوچولو هم شکم دارم

روسری هم خیلی کم پیش میاد سر کنم همیشه با شالم

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  
همه اینایی که گفتی رو میپوشم و سخت نمیگیرم. ۵۲ کیلو هستم. خودم فکر میکنم چاقم ولی بقیه میگن لاغری. ا ...

پس استخونات ریز

دختر خالم 58 ورزشکاری و استخونیه یه ذره چربی نداره تازه هم زایمان کرده قدشم 160

۱۵۷

۶۰ کیلو

مانتو بلند و کوتاه

۹۵ درصد کفش بدون پاشنه

۵ درصد پاشنه بلند اونم فقط مجلسی جایییییی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

مانتو کوتاه

کفش پاشنه دار و لژ دار اکثرا ولی کتونی غیر لژدار هم میپوشم

هیکلم خوب بود 55 کیلو بودم الان باردارم خب کم کم داره بهم میریزه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی