2777
2789
عنوان

باخودم یک سرتوجنگ هستم

108 بازدید | 8 پست

سلام دوستان الان ده ماهه پدرم روازدست دادم قبلشم خیلی آدم داری اعتمادبه نفس وروحیه داری نبودم الان خیلی بدترهم شودم یک سراحساس ترس میکنم ازآینده به آدمهای دوروبرم بدبین شودن همش توفکرخودکشی هستم به قول یکی ازدوستهام به من میگفت خیلی سخت میگیری  ازغصه خوردن خسته شودم دوست دارم فکرم آروم باشه به زندگی ادامه بدم مثل همه فکرگذشته وآینده رونکنم وفقط جلوبرم تاببینم درآیند۶ چه اتفاقی میوفته نه اینکه ازالان یک سرتودلهره باشم هی حسرت گذشته روبخورم. دوستان چی کارکنم دارم روی دیگران هم تاثیربدمیزارم😑😑😑😑

*بدبین شدن

*خسته شدم

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب چهار اثر  از فلورانس رو بخون 

باید جهان بینیتو عوض کنی 

تمرین میخواد..باید کتابهای خودشناسی بخونی و روی طرز فکرت کار کنی ...در کنارش ورزش کنی و عزت نفستو ببری بالا

کار آسونی نیست ولی شدنیه.

یعنی چی

حرفارو درست تلفظ و تایپ کنین 😐🤞

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
به شدت احساس خودکم بینی وحقارت دارم امیدوارم این کتاب بتونه کمکم کنه

حتما کمک میکنه ...سعی کن هر فصل که خوندی جملاتی که خوشت اومد یاداشت کنی....صوتی هم میتونی بگیری...بعد از اون معجزه سپاسگذاری رو بخون و بهش عمل کن و بعد اون یک کتاب در مورد عزت نفس بخون....تو میتونی و بزودی موفق میشی عزیزم