2777
2789
عنوان

کاش میشد//ترکیه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 75 پست
😭😭😭😭😭😭راهی داری ک من برم حداقل مجردم ها یه خاستگاری ام پیدا نمیشه ک بخواد بره

تا حالا براي مسافرت رفتي تركيه؟يا فقط از فيلمهاي شبكه جم ديدي تركيه رو

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
هییی گرونی کاری میکنه همه اینا بمونه دلمون 😐 اگه باهام موافقید تروخدا لایک نکنیددددد😐😐😐

دیوونه میشم فک میکنم ک قراره این خراب شده باشم جایی ک هیج حسی بهش ندارم جایی ک دوس ندارم بگم ایرانی ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کو گوش شنواااااا خرچی به خانوادم میگم الا و بلا ک میگن بده هرروزم برام خبر میخونن ک او ...

عزیزم خیلی نژاد پرستن  اگه تورک باشی ک هیچ وگرنه نمیتوتی دووم بیاری

دوستان خاهشا منو نخورید ولی ترکیه ای ها نسبت به فارسا خیلی کینه دارن من چیزی و میگم ک دیدم و شنیدم

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
بگو نظرتو لطفااا

من چهار بار رفتم به نظرم از هر لحاظ از ايران پايينتر بود فيط همينكه ازادي خجاب هست راحتي سطح كيفيت زندگي و درامد خيلي پايينتر از ايرانه 

حتي يه چيزايي كه اينجا خيلي عاديه اونحا لاكچري هست مثلا هنوز خيلي هاشون همون ابگرمكنهاي قديمي ما رو دارن 

من چهار بار رفتم به نظرم از هر لحاظ از ايران پايينتر بود فيط همينكه ازادي خجاب هست راحتي سطح كيفيت ز ...

آره اونجا مشکل آب شرب و گاز هس

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
آره اونجا مشکل آب شرب و گاز هس

دقيقا انقدر انرژي گرونه كه منبع هايي دارن رو پشت بوم كه اب با حرارت خورشيد گرم ميشه به خاطر هزينه بالاي گرمايش

بیابامادر من برو خیلی درتلاشه ماروجمع کنه ببره😐 من چندتااز دوستام اونجا پیراپزشکی وپزشکی میخونن اگ ...

چرا نمیرییییییی؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄

عزیزمممم اطلاعی ندارن ک چه پیراپزشکی ای میخونن؟هیچی از شرایط اونجا خوبی و بدی نمیگن؟

عزیزم خیلی نژاد پرستن  اگه تورک باشی ک هیچ وگرنه نمیتوتی دووم بیاری دوستان خاهشا منو نخورید ول ...

چجوری این همه ایرانی اونجا تحمل کردن؟؟

همه هنرمندایی ک میرن هم میرن ترکیه

شما رفتی عزیزم؟

داداشم میخواست اونجا خونه بخره .رفته پشیمون شد گفت حیف نیست ایران

یه ایرانی هر جا بره ،مردم اونجا بهش به عنوان یه مهاجر نگاه میکنن ، پس بهترین جا برای ما کشور خودمونه ، داداشم و زنش یه کشور دیگه درس خوندن ،خیلی براشون سخت بود نه مالی و حالا سختی درس ،بلکه همش میگفتن ما اونجا هیچ جایگاهی نداریم ، یکی از دوستای بابام آلمانه و تمام تلاشش اینکه بیاد ایران ،زنش حتی آلمانیه ،نمونه زیاده اگه بگم ، اما ترکیه برای شما ازنطر فرهنگ و زبان و اینا شاید نزدیک بهم باشید ولی بازم هیچ جا مثل خونه آدم نمیشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
چرا نمیرییییییی؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄 عزیزمممم اطلاعی ندارن ک چه پیراپزشکی ای میخونن؟هیچی از شرایط اونجا خوبی ...

من اینجاکاردارم نمیتونم اخه😓

شنوایی سنجی،پزشکی،فیزیوتراپی میخونن

نه خیلی راضی هستن 

موسسه هایی هستن که تواین زمینه راهنمایی میکنن میتونین سرچ کنین شرایطشو نگاه کنین

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
من چهار بار رفتم به نظرم از هر لحاظ از ايران پايينتر بود فيط همينكه ازادي خجاب هست راحتي سطح كيفيت ز ...

نمیدونم شاید ب قول شما و خانوادم فیلمای خیلی تاثیر داشته روم نمیدونم😢

نمیدونم شاید ب قول شما و خانوادم فیلمای خیلی تاثیر داشته روم نمیدونم😢

صددرصد تاثير فيلمهاست تركيه با اونچيزي كه تو فيلمهاست خيلي متفاوته حالا راه دوري هم نيست يه سفر بري خودت متوجه ميشي