2777
2789
عنوان

با نامزدم بحثم شد....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 58 پست

امان از چشم و هم چشمی

شما شرایط خودتو ببین ن دوستت

بعدم میگی فاصله دارید چطوری هرروز بیاد ببره بیرون

نهایتا وقتی میاد شهرتون ی روز صبح چند تا سیخ جوجه و از این چیزا جمع کن برید دشتی دمنی جایی ک خطرم نداره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دلم میخواست بیام حرم حضرت معصومه. 

شبای قدر حال میده ولی باور کن شوهر من سالی یبارم حال نداره منو ببره حرم خودش تنها میره سرراهش باشه منم تنها میرم کلا اهل گردش نیست شوهرم اصلا ، ولی در عوض اخلاقای دیگه ش انقدر خوبه که اون برام مهم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق داری خب،ولی حالا ک میخواد بیاد دلخور نباش ک بهتون خوش بگذره،اروم و دلبرانه ی جاییو پیشنهاد ...

اصلا نمیتونم و نمیخوام ببینمش

دیگه نوش دارو پس از مرگ سهراب چه فایده داره

قَصݛ میسآزَ۾ بآ ټَما۾ِ آجِݛهآیۍ کعِ پَݛټ ڪَݛډَטּ سَمټَم :)
درسته ولی هر چیزی راهکار داره منی ک نامزد کردم توقع دارم وقتی میگم حوصله ام سر رفته همش خونه ام بگه ...

شما میخوای بری حرم!!! نه یه گشت و گذار خارج از شهر و تو هوای ازاد و محیط خلوت!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من هیچوقت چیزی رو درخواست نمیکنم عادت ندارم ولی  بخوام و ن بیارن  عصبی میشم

کار به این ماجرا ندارم که حق با کیه ولی این که فکر کنی چون دیربه دیر میگی پس باید تایید بشی،هم خودتو اذیت میکنی هم طرفتو،همیشه اون چیزی نمیشه که ما میخوایم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اصلا نمیتونم و نمیخوام ببینمش دیگه نوش دارو پس از مرگ سهراب چه فایده داره

😄بله بله🤪

حالا بیاد دلخوریاتم میره.

من الان کلییییی دلم گرفته،سر اینکه کسی ک ادعای دوست داشتنمو داشت داره با یکی دیگه نامزد بازی میکنه

شما قدرهمو بدونین حیفه بخدا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چ بچه چ لووووس....  کاملا حق با نامزدته. چون دوستت همش بیرونه توام باید باشی؟؟؟؟ دوستت بره هر ...

من همچین حرفی نزدم 

فقط جالبه برام   بقیه  چطور میگردن برای من جیزه

محدودیت نیست کرونا که هست شماکه اینهمه صبر کردی یه چند وقتم رعایت کن انشالله واکسن ها زده شه هرجا دل ...

بریم سر زندگی مگه این روزا برمیگرده

کدوم دختری خاطرات نامزدیش رو فراموش میکنه ک من کنم....😞

عیب ندارهههههههه   بحث نمک زندگیه عزیزم😂 منم یکیو دوس دارم و عاشق همیم ۳ ساعت از هم فاصله دار ...

ما آشنایی داشتیم قبلا 

اخلافمو میدونه

نمیدونم چرا  شانس ندارم ....

بااین اوضاع کرونا اینقد درک نداری ببینی هموطنات دارن میمیرن؟  رفتارتم خیلی بچگونست خدا بداد نا ...

من رفتم کشتم اشون!هر کی خونه درمان شده زنده اس

هر کی رفته بیمارستان تموم کرده!

دو دو تا چهار تا کن بعد بیا  تاپیت حمایت بزن

کار خوبی میکنه نامزدت فعلا جونتون مهم تره عزیزم یکم عاقلانه فکر کن خب

توقع زیادی ازش نداشتم فقط دوس داشتم ن نیاره

ی دور زدن  فکر نکنم آسمون رو ب زمین بیاره

ولی منظورم از جا مثلا بازار و ...نیست دوتایی برین بیرون شهر،باغی دشت و صحرایی،کوهنوردی،ک برا کرونا ا ...

ای بابا

از این شانس ها داشتم ک خوب بود

منم دردم همینه  

بقیه حمله میکنن  دیدی نظرات رو که 

من رفتم کشتم اشون!هر کی خونه درمان شده زنده اس هر کی رفته بیمارستان تموم کرده! دو دو تا چهار تا کن ...

نگفتم تو‌کشتی گفتم تو این اوضاع بشین خونت بیماریو بیشترازاین منتشر نکنین چشاتو وا کن ببین چخبره اطرافت 

حالا قم حق داره ، ولی بگو برید خارج شهر ، کوه ، جنگل ، یا دوره بزنید با ماشین یه بستنی بخورید دلیل ن ...

میدونی  هر چیزی گفتنی نیست

مثلا توقع ی شاخه گل بدون مناسب داشته باشی و برات بیاره ولی  مناسبت  طلا نخره

ارزش اون گل  خیلی بیشتره چرا؟

چون تو نگفته بودی

روز زن بود برام ی عکس تبریک واتس آپ فرستاد  اشکم در اومد چون خیلی برام ارزش داشت

قشنگ و مستقیم بهش بگو بیا بریم بیرون یه تابی بخوریم.  مردا دلم میخواد برم و کاش میرفتم و حوصله ...

همین نفهمیدن  موجب ناراحتی من شده