2777
2789
عنوان

با نامزدم بحثم شد....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 58 پست
این حرف یعنی فعلا به بلوغ لازم برای تشکیل زندگی مشترک نرسبدید

عه واقعا...

یادک رفت قبل ازدواجم باهاتون مشورت کنم

قَصݛ میسآزَ۾ بآ ټَما۾ِ آجِݛهآیۍ کعِ پَݛټ ڪَݛډَטּ سَمټَم :)
دل هممون میگیره این روزا، اصلا کاری ب کرونا ندارم ولی حالا ک اخلاقت اینطوریه خودتو با دوستت مقایسه م ...

من مقایسه نمیکنم اصلا

دارن شرایط یکسان رو میگم 

بحث من سر ارزش گذاشتن هست   ن ک هر چی میشه ن بیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میخوای بری حرم!!! نه یه گشت و گذار خارج از شهر و تو هوای ازاد و محیط خلوت!

اره تو حیاط اش 

اونم هوای آزااااده

کار به این ماجرا ندارم که حق با کیه ولی این که فکر کنی چون دیربه دیر میگی پس باید تایید بشی،هم خودتو ...

حق با شماست

هر آدمی ویژگی های خوب و بد داره

نگفتم تو‌کشتی گفتم تو این اوضاع بشین خونت بیماریو بیشترازاین منتشر نکنین چشاتو وا کن ببین چخبره اطرا ...

چشمام ب قدر کافی باز

ب جای حرف ۴تا مقاله خوندم در مورد اش

نه خب حق با ایشون

منم رفتم سفر الان علایم دارم نشستم تو خونه مثل هاپو پشیمونم

منم رفته بودم نامزد مو ببینم

رفتم بیرون غذا خوردم

ببین میری بیرون ناچارا رعایت نمیشه

میشه رفت بیرون و چیزی نخورد؟

نکن این کارو

انقد هم بچه نباش

حق با شماست هر آدمی ویژگی های خوب و بد داره

سخت نگیر،حالا که اومد باهاش برو بیرون،بعدم بهش بگو نمیشه که هیچ نیای وجایی نریم،با ماشین بریم دوردور یا بیرون شهر یه جای خلوت که ایرادی نداره،حرفاتو بهش بزن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه خب حق با ایشون منم رفتم سفر الان علایم دارم نشستم تو خونه مثل هاپو پشیمونم منم رفته بودم نامزد ...

اره عید رفت خواهرشو دید 

پاگشا کرده بودن. طوریمون نشد بیرونم رفتیم دو تا دو تا ماسک زدیم و...

میدونم شرایط سخته اما هر چیزی راه حلی داره

سخت نگیر،حالا که اومد باهاش برو بیرون،بعدم بهش بگو نمیشه که هیچ نیای وجایی نریم،با ماشین بریم دوردور ...

سعی میکنم... ممنون از اینکه منطقی جواب میدی

مثل بقیه منو مقصر مرگ و میر نمیدونی

سعی میکنم... ممنون از اینکه منطقی جواب میدی مثل بقیه منو مقصر مرگ و میر نمیدونی

به دل نگیر،اینجا کلا همینه،لذت ببر از باهم بودنتون😍🌹

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
میدونی  هر چیزی گفتنی نیست مثلا توقع ی شاخه گل بدون مناسب داشته باشی و برات بیاره ولی  من ...

وای چ قدر درکت کردم میفهمم چی میگی،ی مدت با ی همچین ادمی بودم،نمیدونم یا بلد نیستن یا خسیسن یا ...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

وای چ قدر درکت کردم میفهمم چی میگی،ی مدت با ی همچین ادمی بودم،نمیدونم یا بلد نیستن یا خسیسن یا ...

قبل من کسی تو زندگیش نبوده 

شایدم بلد نیستن نمیدونم

مرسی عزیز دلم الان اینجاست ولی من محل نمیدم 

بابا ول کن،میره بعد دلت میسوزه ها