2777
2789
عنوان

با نامزدم بحثم شد....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 58 پست

کار خوبی میکنه نامزدت فعلا جونتون مهم تره عزیزم یکم عاقلانه فکر کن خب

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی منظورم از جا مثلا بازار و ...نیست دوتایی برین بیرون شهر،باغی دشت و صحرایی،کوهنوردی،ک برا کرونا ایشون خیالش راحت باشه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

قشنگ و مستقیم بهش بگو بیا بریم بیرون یه تابی بخوریم. 

مردا دلم میخواد برم و کاش میرفتم و حوصله ام سر رفته رو نمیفهمن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من هیچوقت چیزی رو درخواست نمیکنم عادت ندارم ولی  بخوام و ن بیارن  عصبی میشم

این حرف یعنی فعلا به بلوغ لازم برای تشکیل زندگی مشترک نرسبدید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اون کار بدی نکرده 😶

حقم داری عزیزم میدونم نامزدی بهتریییییین روزهای زندگیتونه ولی کرونام بی رحمه چی کارش میشه کرد

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 
توقع دارم برم بگردم 🙄🙄🙄😑😑😑😑 حق با نامزدته کروناست عزیزم لطفا جدیش بگیر

دیگه تو ماشین کرونا حمله نمیکنه ک 

منم ک همیشه رعایت کردم

قَصݛ میسآزَ۾ بآ ټَما۾ِ آجِݛهآیۍ کعِ پَݛټ ڪَݛډَטּ سَمټَم :)
یه نفر هم که احساس مسئولیت داره، شما تلاش میکنی اوضاع رو بدتر کنی؟! بعدشم از الان خودتو با دوستت مق ...

درسته ولی هر چیزی راهکار داره

منی ک نامزد کردم توقع دارم وقتی میگم حوصله ام سر رفته همش خونه ام بگه بپوش بیام دنبالت ی گشت بزنیم 

فکرنکنم توقع زیادی باشه

قَصݛ میسآزَ۾ بآ ټَما۾ِ آجِݛهآیۍ کعِ پَݛټ ڪَݛډَטּ سَمټَم :)