2777
2789
عنوان

بچه بيارم ايا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره با شوهرت مشورت کنی تا دوباره مجبور به سقط نشی💕

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

فکر کردی بچه دار بشی میتونی بری سرکار؟؟ سخت در اشتباهی الان ک مهد نمیشه گذاشت خونه مادر هم نمیشه بخاطر کرونا 

من کارو بوسیدم گذاشتم کنار که هیچ الان منتظر نشستم شوهرم بیاد بدم دستش برم دسشویی🙂

اره چون مامان خودم اينجوري بود  و من كلا الانم براي همسرم خيلي جاها از خودگذشتگي و فداكاري ميك ...

هروقت احساس کردی آماده ای بیار اینجا که ازنزدیک باشرایطتت آشنانیستن فقط از گفته هات میگن بیارنیار...خودت بهترمیشناسی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من مدتها تنبلی تخمدان داشتم و بعد از سال هاخدا بهم بچه داد الان ۵ ماهشه، دوباره باردار شدم، فقط میتو ...

بعد از بجه اولی جلوگیری داشتی؟ببخشید که میپرسم چون خودمم همینطوربودم الان امپول استفاده میکنم میگن نباید امپول میزدی

خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن 

تازمانی هم که همسرت علاقه نشون نداد باردار نشو نگه خودت خواستی وکمک حالت نباشه....بنظرم سنت هم برا بچه آوردن مناسبه بعد اینکه باید بین طرح وبچه یکیو انتخاب کنی خدای نکرده بعدش خودتوسرزنش نکنی قاطع تصمیم بگیری.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من مدتها تنبلی تخمدان داشتم و بعد از سال هاخدا بهم بچه داد الان ۵ ماهشه، دوباره باردار شدم، فقط میتو ...

شما خودت میخواستی گلم؟؟

الان بچه اولت شیر خشک میخوره؟سخت نیست؟

👩‍👧‍👧❤😍

من طبق مشاهدات اطرافم می گم. الان مثل قدیم نیست قدیم بچه ها کم توقع بودن یه کمی که سنشون بالاتر می رفت سر کار می رفتن یا دانشگاه دولتی می رفتن (حداقل ما دهه شصت و پنجاهیا این شکلی بودیم) خرج نداشتن اغلب سر به راه بودن سرشون به درسشون گرم بود. الان بچه ها فرق دارن. توقعاتشون خرج و مخارجشون. مثل قدیم نیست زندگی ها همه شبیه هم و ساده بود. بزرگم که می شن دردسرشون بیشتر می شه. قدیم ما نمی دونستیم تولد چیه الان واسه بچه تولد نگیری بابات و در می آره :)) خلاصه اینکه با شرایط شما من فکر می کنم بهتره بذاری دوران کرونا رد شه همسرتم راضی شه. بعد اقدام کنی. باور کنن ازچیزی جا نمی مونی.فقط مسئولیت هستن بچه های امروزی.

بعد از بجه اولی جلوگیری داشتی؟ببخشید که میپرسم چون خودمم همینطوربودم الان امپول استفاده میکنم میگن ن ...

ن حقیقتش، فکر میکردم هنوز تنبلی دارم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
شما خودت میخواستی گلم؟؟ الان بچه اولت شیر خشک میخوره؟سخت نیست؟

دومی رو ن، غافلگیر شدم، سخت هست ولی انقدر تو حسرت بچه بودم ک سختیاشم ب جون میخرم، اولی شیر خشک میخوره

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون