2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

472 بازدید | 23 پست

سلام بچها من خیلی دوس دارم بینی مو عمل کنم چون انحراف داره و استخونیه اذیتم اینجوری چرا وقتی راه حل داره قشنگ تر بشه چرا که نه ..حالا من تو ذهنم افتاده یکی دوماهه تا اینکه امروز ب همسرم گفتم ...گف عه پس اخرش متوجه شدی ک بینیت مشکل داره ...نمیدونستم انقدر بی جنبه اس یا صبح گفتم برا صبونه بچها پنیر نداریم یخچال خالیه گف بینی تو بکن تو یخچال (بی نمک) یا تا هرکاری میخام بکنم یه نیش خند میزنه و میگ بینی شو ... خلاصه آتو دادم دستش چیکار کنم حالا کاشکی نمیگفتمش خب نمیشه که ندونه فک‌کردم یکم درک‌میکنه ....

خدایا شکرت 

چه بی تربیت وبی شخصیت

ببخشیدا

ولش کن شمابه دل نگیر بینیتوعمل کن خوشگل موشکل بشه بعد شوهرت دهنش بسته بشه😊

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بدم اومد من به شخصه اگ بودم حسابشو میرسیدیدم 

شایدم باهات شوخی میکنخ

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

ب روی خودت نیاربهش بگو‌حالا ک‌هم نظریمدپس زودتر پول عمل رو جور کن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ی چی میخواستم بگم ن ولش کن زشته😂بش بگی کرک و پرش میریزه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....