2777
2789

سوال در مورد استایل 

ترند ها

آرایش

مراقبت پوستی

اعتماد به نفس و... 

خلاصه بیاین بترکونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا یه پیج ست لباس ورزشی برای باشگاه هم معرفی کنید

ممنون میشم

هر چی میگردم ست ورزشی شیک و پیج مطمئن پیدا نمی کنم):

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
چجوري انقد عزت نفست بالا رفته عزيزم؟

فقط ی امضاست

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
چجوري انقد عزت نفست بالا رفته عزيزم؟

یه دوره اصلا اینطوری نبودم یه آدم حساس و زود رنج 

دائم شکست و مقصر شرایط و دیگران و حس حال و منفی

من خیلی کتاب میخوندم ولی فقط به درد مشاوره به دیگران میخورد 

تا اینکه تصمیم گرفتم شروع کنم که خیلی جا داره به چیزی که میخوام برسم 

من یه نوع نارضایتی درونی داشتم

از کتاب هایی که خونده بودم و میخوندم کمک گرفتم

چله مثبت اندیشی شروع کردم

هر چیز منفی رو از خودم دور کردم 

مستقل شدنم کار پیدا کردنم و دانشگاه هم بهم کمک کرد

در واقع فکرم رو در مورد خودم و اطرافم درست کردم