2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم استوری گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 107 پست
یعنی تو یه خونه هستین؟؟!!!من فکر کردم تو یه ساختموتید هر کدوم واحد جدا دارید،وای مگه عهد بوقه که این ...

نمیدونم چجوری توضیح بدم متوجه بشید ، ولی میگم

یدونه حال بود که اون حال رو از وسط نصف کردن 

یکیش شده اتاق خواب و حمام 

یکیش شده پذیرایی 

خونه مادر شوهرم از ماله من جداست

turk Giziam

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چجوری توضیح بدم متوجه بشید ، ولی میگمیدونه حال بود که اون حال رو از وسط نصف کردن یکیش شده ات ...

آشپزخونه رو باید چیکار کنی؟یعنی هرررر روز چیزی بخوای درسا کنی یا هر چی باید مادرشوهره رو ببینی؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

آشپزخونه رو باید چیکار کنی؟یعنی هرررر روز چیزی بخوای درسا کنی یا هر چی باید مادرشوهره رو ببینی؟

اره باید ریختشو ببینم 

از وقتی که رفتم یدونه شام نذاشته فک میکنه من کلفتشم 

turk Giziam

بخدا ی وقتایی میزنه ب سرم برم پیش ی دعا نویسی چیزی شاید درست شه ای اوضاع☹️

نه بابا دعانویس چیه ...خودت باید یه حرکتی بزنی که راضی شدی به این مدل زندگی،بگو من شاید دلم بخواد تو خونم با لباس لختی بگردم،شاید دلم بخواد هزارتا کار دیگه بکنم که پیش اونا نتونم،مگه چندبار جوون میشم من

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

برای من مرگ بهتر از این‌مدل زندگیه خودشو خوانوادشو تیکه تیکه میکنم میدم سگ و گربه های بی خانمان بخور ...

وای ببخشیدچقد خشن😅😅😅

اره بخدا.منم طاقت این چیزارو ندارم.خیلی صبروتحمل میخواد که این شرایطو تحمل کنی.ومنم اصلاندارم هیچکدوم رو 

لطفا دیگه برنگرد تو اون خونه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه