2777
2789
عنوان

استوری جاریم

940 بازدید | 35 پست

دیشب یه استوری گذاشتم که یه عکسه روش نوشته بود یکسال رو درست زندگی کنید که مجبور نباشید تو سه شب حلالیت بطلبید...

بعد جاریم اومده استوری گذاشته که من تو این یکسال هیچ کار ناشایستی انجام ندادم ک بخام حلالیت بطلبم، کاری ب کار کسی نداشتم، غیبت نکردم و...

دقیقا بعد استوریه من گذاشتش  

این هروقت من ی چی استوری میذارم درجا جوابی مینویسه براش...خخخ

کسی نی بگ بابا من چکارت دارم سال تا سال هم خونت نمیام چرا اینقد تو نخی.... خخخ

چیزی بش نمیگم اما حس میکنم حسادت داره بهم درسته؟؟ چون هررچیییززززی استوری کنم جوابی براش مینویسه...

دقیقا خاله منه😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر پشت سرت تا دلت بخواد پیش بقیه حرف زده و استوریتو دیده فک کردی با اونی اینو گذاشته میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره توام اینو استوری کن  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بااحترام من فکرمیکنم استوری معنادار گذاشتم غلطه،کلی اختلاب وبه خود گرفتن ازهمینا شروع میشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

دختر من خوشکله بعد کافیه یه عکس ازش بذارم استوری همینکه خالم دید یه ثانیه بعدش یه عکس از بچه های داییم یا کسی دیگه میذاره میگه خوشکل فقط خودت😂😂😂 در صورتی که من هیچی هم زیر عکس نمی نویسم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️