2777
2789
عنوان

استوری جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 35 پست

من باعشقم استوری بازی کردم🥺

من دستان عاشقانه گذاشتم 

اون سریع از سفره عقد گذاشت نوشت اینگونه بود که داستان ما شروع شد 💍s💍

بعد سریع برش داشت و لی پیگیر استوری های من بود😏

بعد یا گاهی اوقات در جواب این که از دوست بدی دیده استوری می ذاشتم خدا بهترین رفیق 

فقط من می دونم که تنها راه ارتباطی ما همین بود 

و تنها مخاطبی که انتخاب می کردم همون بود

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حسادت نیست خوددرگیری داره

اوایل فک کردم شاید منظوری نداشته باشه اتفاقا خیلیم پیشش درددل میکردم تااینکه ی بار پیشش غیبت مادرشوهرمو گفتم دیدم گف هرکار خودت میدونی صلاحه انجام بده من دخالت نمیکنم... بعد دیگ گفتم ولش کن باهاش رفت و امد نکردم و پیام ندادم... حالا فهمیدم این کلا انگار یه حس بدی بمن داره چرا من پیشش درددل میکردم... خنگ بودم

خیر پشت سرت تا دلت بخواد پیش بقیه حرف زده و استوریتو دیده فک کردی با اونی اینو گذاشته میگن حرفو بندا ...

فقط هم همون رو انتخاب کن

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
چه متن خوبی برم استوریش کنم😂😂😂

منم خوشم اومد

اسی بفرس مام استوریش کنیم😂

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

خخخخ

یکی از فامیلای ماهم هست خیلی حس رغابت داره با من

مثلا من صبح عکس گلامو استوری کنم میبینم ظهر از گلاش فیلم گذاشته

من امروز عکس از تفریح استوری کنم فرداش با شوهرش میره عکس از تفریح و بیرون میگیره میذاره😁

انقدرررر اینکار و میکرد که نگو

مثلا من عکس جشنی کادویی کیکی چیزی بذارم بلافاصله تکرار میکرد! 

یبار من برای شام غریبان فیلم گرفتم از شمع ها

اومد دید یه ربع بعد استوری شام غریبان و روشن کردن شمع گذاشت😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اوایل فک کردم شاید منظوری نداشته باشه اتفاقا خیلیم پیشش درددل میکردم تااینکه ی بار پیشش غیبت مادرشوه ...

آخه کی پیش جاری غیبت خانواده شوهر رو میکنه 🤦🏻‍♀️😐

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
بااحترام من فکرمیکنم استوری معنادار گذاشتم غلطه،کلی اختلاب وبه خود گرفتن ازهمینا شروع میشه

دقیقا استوری معنی دار گذاشتن باعث اختلاف میشه

اگه کسی یه ذره هم با طرف کدورت داشته باشه به خودش میگیره

تو این شب های قدرم دست از تیکه انداختن برندارین .بنظرم استوری شما بد بوده 😕

عزیزم من ب کسی تیکه ننداختم منظورم ب مردم هم نبود نمیشه اینجا بنویسم ولی منظورم هموناییست که کل سال جیب ملتو خالی میکنن بعد سه شب میرن مساجد الغوص الغوص میخونن... نوشته بودم ک حق الناس با قران به سر گرفتن درست نمیشه

عزیزم من ب کسی تیکه ننداختم منظورم ب مردم هم نبود نمیشه اینجا بنویسم ولی منظورم هموناییست که کل سال ...

اونا که الغوث الغوث نمیخونن بابا 

به هیچ جاشون نیس خیالت راحت بعد مگه اونا استوریتو میبینن من که درک نکردم