2777
2789
عنوان

فک کنم داره نخ میده

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 45 پست

تو یه چیز بذاری وضعیت واتساپ که اون اگه شمارتو داشته باشه میبینه ولی نمیفهمه که تو داری یا نه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شاید چون تو زندگی ما نبودین شاید چون خونوادشو نمیشناسین نمیدونین ولی سعیمو میکنم حذف کنم شمارشو  ...

شما بهتر ميدونين به هرحال شما٢سال باهاش دوست بودين وميدونين يه دوستى ٢ساله رو بدون هيچ حرفى تموم كردن رفتن يعنى چي؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بهتر ميدونين به هرحال شما٢سال باهاش دوست بودين وميدونين يه دوستى ٢ساله رو بدون هيچ حرفى تموم كرد ...

بهتون بگم خونوادش در حدین ک ب مشت و لغدم افاقه نمیکنن مامانشم ی مریضی داره برا همین دیگ هیچ نمیگه ک جو خونه رو متشنج نکنه 

بنظرمن یه دوروز نرو وات بعدش ک رفتی خیلی کمرنگ باش

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
شما بهتر ميدونين به هرحال شما٢سال باهاش دوست بودين وميدونين يه دوستى ٢ساله رو بدون هيچ حرفى تموم كرد ...

خالش زنگ زد و همچیو گفت اونم رو این حساب برگشت گفت خالم همه چیزو گفته اذیت خودت نکن برو منظور من از اینکه رفت و اینا بدون خداحافظی ن اینکه من نفهمم دلیلش چی بوده  خالش تماس گرفت ولی خودش اره هیچ نگفت بعد کلی پیام و زنگ من نوشت خالم همچی گفته و خودتو اذیت نکن خداحافظ 

خالش زنگ زد و همچیو گفت اونم رو این حساب برگشت گفت خالم همه چیزو گفته اذیت خودت نکن برو منظور من از ...

باور کن اون حتی به تو فکرم نمیکنه احتمالا با دختر دیگه ای اشنا شده و شاید قصدشونم ازدواج باشه . بیخیالش باش اگه واقعا دوست داشت ولت نمیکرد بره . من و شوهرم ۷سال دوست بودیم ۴سال اخر که دیگه میخواست بیاد مادرش مخالفت کرد ولی کوتاه نیومد ۴سال با مادرش جنگید تا راضیش کرد بیاد خواستگاری ولی ابدا منو ترک نکرد فقط میگفت مطمین باش به دستت میارم و به هیچ قیمتی از دستت نمیدم. پسری که بخوادت برات میجنگه نه اینکه بذارتت کنار

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ینی اگه اون پیام بده برمیگردی؟

خیلی د‌وسش دارم  میخام بدونم تو چ شرایطی بود ک ولم کرد با اینکه میدونست اذیت میشم  خیلی ها بودن دو سال س ماه  یکسال کلا رابطشون تموم شد و باز با هم درست شدن مخصوصا اونایی ک خونواده ها قبول نداشتن من میگم ب خاست خودش نبود ک ولم کرده ک 

ن برام مهم نیست شماره داره با نداره مسئله این نیست که

چرا مهم نباشه؟

مگه فک نمیکنی بخاطر تو انلاین میشع چکت میکنه

شمارت نداشته باش چطوری میخاد انلاین بودن تورو چک کن

اول مطمئن شو ببین اصن شمارتو دارع

باور کن اون حتی به تو فکرم نمیکنه احتمالا با دختر دیگه ای اشنا شده و شاید قصدشونم ازدواج باشه . بیخی ...

تو این دو سال من میدیدم چطور ب خونوادش میگه و راضی نمیشن من میدونم تلاش کرد ۲۴ سالشه ن استقلال مالی داره ن پسر قلدریه ک بگم بتون جلوشون وایسه نمیدونین همه فک میکنن اصلا این حرف نمیزنه از بس ارومه خب من چطوری باور کنم الان بعد اینهمه درگیری بخاطر من بره با یکی دیگه 

خیلی د‌وسش دارم  میخام بدونم تو چ شرایطی بود ک ولم کرد با اینکه میدونست اذیت میشم  خیلی ها ...

عزیزم درکت میکنم

ولی ادمی ک رفت حتی اگه برگرده ام دیه اون رابطه مثل قبل نمیشع

چرا مهم نباشه؟ مگه فک نمیکنی بخاطر تو انلاین میشع چکت میکنه شمارت نداشته باش چطوری میخاد انلاین بو ...

خب پیامای قبلمون ک هست میتونه بره تو پیاما و چک کنه مث من ی مدت همینجوری چک میکردم بعد ک پیاما حذف کزدم شمارشو سیو کزدم

عزیزم درکت میکنم ولی ادمی ک رفت حتی اگه برگرده ام دیه اون رابطه مثل قبل نمیشع

همیشه ما همینو میگیم پس چی میشه انتظار چی میشه صبر چی میشه از خودگذشتی برا عشق و احساس تمام کسایی ک بعد چند سال بهم رسیدن ی جدایی داشتن ک میگن این جدایی برامون بهتر شد ک دیگ هیچوقت همو ول نکنیم