2777
2789
عنوان

هیچوقت مردِ خودت رو دو دستی نچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 107 پست
من خیلی به شوهرمم نمیچسبم

شما باهمه دعوا میگیری گیس کشی میکنی؟ جاربهات هم مثل شماهستن؟ 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم خدا لعنت کنه زنهای ک میرن طرف مردهای متاهل 

اگه زنها نفرسوم رابطه نمیشدن انقدر خیانت نمیشد

داخل همین سایت خانمه برگشته میگه چ عیبی داره دوست پسر من زنش همه حواسش ب بچه هاشه در ماه هم حداقل ۱۰روز می‌ره مسافرت وقتی زنه نیست میاد پیش من 

انقدر بعضی از زنها هم عوضی هستن

مثلا شوهرم داره میره بیرون خودمم دم درم با آرایش میاد بیرون علی آقا با یه حالتی من تنهام میشه یه لحظ ...

اگه من جای تو میبودم و اون خانم اسم همسرمو میاورد،از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش میکردم، البته باسیاست، کاری میکردم که همسرم خودش بگه خانم فلانی لطفاً دیگه منو به اسم کوچیک صدا نزنین.آبگرمکنتون رو هم زنگ بزنین تعمیر کار بیاد درست کنه. 

کاربری مشترک، بعضی تاپیکا مال خودمه بعضیاش واسه دوستمه. 
منم دوست دارم اون موقع خفش کنم شوهرمم آدم پاکیه اون بار میگفت این تنهاس به خاطر اون کمک میکنم منم دی ...

ب نظر من با خود زنه برخورد کن وقتی شوهرت سر کاره برو بهش بگو لطفاً حق نداری دیگه از شوهر من کاری بخوای حتی اگه ب دعوا هم رسید نترس 

یا خونه تونو عوض کنین

چرا این باید خونشو عوض کنه؟ ادم باید قوی باشه...مگه شوهرش بچست؟ اگر دلش بخواد با اون باشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره...اگر نخواد تمام همسایه ها همینطوری باشن بازم عاشق همسرش میمونه..!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
من خیلی به شوهرمم نمیچسبم

اونجوری نیست شوهرتو ول کنیا 

مثلا فوتبال دوست داره بزار بره فوتبال یا هر سرگرمی دیگ

ولی باید از دور مراقبت کنی

و دلبری کنین حتما

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
چرا این باید خونشو عوض کنه؟ ادم باید قوی باشه...مگه شوهرش بچست؟ اگر دلش بخواد با اون باشه هیچی نمیتو ...

اخ این موجب مشکل روحی واس این خانم میشه

این استرس ممکن باعث افسردگی خانم بشه

حرفتون کاملا درست

ولی راه عوض کردن خونه باش ک بهتره

میبینین این خانم مطلقه همش مزاحمت ایجاد میکنه و این خانم نمیتونه خودشو کنترل کنه و ضعفش اومده دستش پس بهتره خونشو عوض کنه

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
سرگرمی و تنهایی آره اما همونم باید حواسمون جمع باشه

من گفتم اجازه بدید

نگفتم حواستون جمع نباش.البته حواستون طوری جمع باش ک همسرتون نفهمه

دو بار سه باره داریم با هم دعوا میکنیم طوری که علنا میگه شوهرتو میخام

وای پشم ام چ بددد.کثافت😡یه کاری کن بترسونش

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
رفتم در خونش محترمانه گفتم دور و ر شوهر من نباش بعد نه گذاشت و نه برداشت گفت اگه تو خوب بودی شوهرت و ...

ببخشیداااااا ولی اگه شوهرت هم.... مطمئنا میره سمتش حالا خونت روهرکجای دنیا ببری..

اینی که میگم باچشمای خودم کاملا دیدم..

پس تاازهمسرت مطمئن نشدی الکی تلاش نکن سمت اون خانم نرو

ببخشیداااااا ولی اگه شوهرت هم.... مطمئنا میره سمتش حالا خونت روهرکجای دنیا ببری.. اینی که میگم باچش ...

خونه عوض کردن واسه ارامش روان این خانم هستش اینو مورد توجه قرار بدین