2777
2789
عنوان

هیچوقت مردِ خودت رو دو دستی نچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 107 پست
اخ این موجب مشکل روحی واس این خانم میشه این استرس ممکن باعث افسردگی خانم بشه حرفتون کاملا درست ول ...

به نظر من نشون میده به اندازه کافی تو زندگیش اعتماد وجود نداره...و این ضعف بالاخره خودشو نشون میده.. باید با همسرش مطح کنه بگه استرس دارم و این خانم  باعث عصبانیتم شده...با هم حل کنن و همسرش بهش این اعتماد رو بده که هیچ علاقه ای نه به این خانم نه به هیچ کس دیگه ای نداره..! وگرنه با رفتن از این خونه ارتباط قطع نمیشه..خیلی ها هستن خونشو عوض کردن اتفاقا این ارتباط راحت تر شده چون این خانم دیگه نمیبینه!!!

این مسئله روجی بخاطر مشکلات خانوادگی خودشونه به هیچ کس دیگه هم ربطی نداره..با رفتن هم درست نمیشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
خونه عوض کردن واسه ارامش روان این خانم هستش اینو مورد توجه قرار بدین

درست خونه عوض میکنن دیگه نمیبینن

ولی حالا ب این فکرکنین که همسرشون بااینکه خونه عوض شده باز برن سمت اون خانم. و ایشون هم هیچ ندونن...حالا ایا استرس نداشته باشن و ازچیزی خبرنداشته باشن و همسرشون هم....

یااز همسرشون اول مطمئن باشن بعد برن سمت خونه ...بنظرتون کدوم درست تره؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نشون میده به اندازه کافی تو زندگیش اعتماد وجود نداره...و این ضعف بالاخره خودشو نشون میده.. ...

حرف ک باید بزنه

ولی میبینین این خانم همش واسش مزاحمت ایجاد میکنه

بله مشکل خانوادگی ب ما ربطی نداره

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
چرا این باید خونشو عوض کنه؟ ادم باید قوی باشه...مگه شوهرش بچست؟ اگر دلش بخواد با اون باشه هیچی نمیتو ...

ادم وقتی کاری از دستش بر نمیاد باید محیط خرابو ترک‌ کنه دیدی یکی کنارت سیگار میکشه شما بو میگیرین حکایت اینه

درست خونه عوض میکنن دیگه نمیبینن ولی حالا ب این فکرکنین که همسرشون بااینکه خونه عوض شده باز برن سمت ...

اگ پست منو خونده باشین

گفت 

اول باهمسرش صحبت کنه

دوم اینک انگاار طوری حرف میزنین ک همسرشون خیانت کرده شاید همسرشون اصلا تو این فاز نباش

و میبینبن این خانم همش دنبال دعوا هستش و ایشونن نمیتونن خودشونو کنترل کنن

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
ببین بعضی مردا جنسشون  خرابه و به همه نظر دارن

درست مثل بعضی زنا باور کن بعضی از زنا از نطفه شیطانن دوست خودم مطلقه بود بخاطر ۲۰هزار تومن که میدی به بچه قهر میکنه رفت باپسری که دوست بودم رابطه برقرار کرد وهمه چیزی که راجبم میدونست گفت بود بهش

حرف ک باید بزنه ولی میبینین این خانم همش واسش مزاحمت ایجاد میکنه بله مشکل خانوادگی ب ما ربطی نداره

هر کس هر جا مزاحمت شد باید فرار کنی؟؟ شاید تو خونه جدید یکی بدترش بود؟ شاید تو فامیل بود؟؟ شاید تو محل کار بود؟؟ میشه بزاری بری؟

اگ پست منو خونده باشین گفت  اول باهمسرش صحبت کنه دوم اینک انگاار طوری حرف میزنین ک همسرشون خ ...

من گفتم خیانت؟گفتم باید اول ازهمسرش مطمئن باشه...

وگرنه همیشه این ت ذهنش هست و اذیتش میکنه...اول باید خیالش از همسرش راحت باشه اونوقت هراتفاقی بیفته هرزنی هم بیاد ت زندگیش باز خیالش ازهمسرش راحته پس درنتیجه اینقدر خود خوری نداره.اعصاب و روانش بهم نمیریزه

ادم وقتی کاری از دستش بر نمیاد باید محیط خرابو ترک‌ کنه دیدی یکی کنارت سیگار میکشه شما بو میگیرین حک ...

بله فرار کردنم یک راه هست ولی اولین راه نیست..... گاهی مشکلاتی که پیش میاد ادم متوجه ضعف های خودش یا خانوادش میشه  .... حل کردن معمولا بهترین راهه!!

خیانت یه چیز دو طرفه ست اون خانم به تنهایی کاری نمتونه بکنه ..همسر این خانم هم باید میل داشته باشه..اگر این میل وجود داشته باشه باز با جدا شدن مجل زندگی حل نمیشه این نشد میره سراغ یکی دیگه!!!

ولی وقتی یه خرس داره دنبالت میکنه فرار میکنی چون نمیتونه خرس رو قانع کنی نخورتت... یعنی کاری از دستت برنمیاد ..

این مورد دقیقا به دست خود خانم و همسرش حل میشه و هیچ ربطی به اون خانم نداره..مگه قبلا نمیدونست زن بد هم تو دنیا هست؟!