2777
2789
عنوان

هیچوقت مردِ خودت رو دو دستی نچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی میترسم

همونی ک من گفتم با همسرت صحبت کن

اگ همسرتون عاقل باش حرفتونو گوش میده

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

بحث سر رفتن تنها نیست اگه برن یه درده 

اما اگه خیانت کنن میشه صدتا درد ک کنارت باشن و خیانت کنن خوشگذرونی کنن

وگرنه اگه انقدر مرد بودن ک آقا میرفتن بایکی دیگه آدم کمتر اذیت میشد 

نه اینکه همزمان با تو معلوم نیست با چندنفر دیگه باشن 

پس بهتره ک بچسبی

من اونقدرخوشگل نبودم اماشوهرم قدبلندچش زاغ اصلانميزاشتم كسى نگاه چپ بكنه دودستى چسبيده بودم😁😁😁ياد ...

😄😄😄😄😄😄😄کلیپش خیلی باحال بود

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

عزیزم شما کانال داری خیلی قشنگ حرف میزنی 

من کانال ندارم ولی مطالب میخونم از کانالا

دوتا کانال خوب تو روبیکا

یک تجربییات منو اقاییم

دو سیاست زنان

من ادمینش نیستم فقط این دو کانال عالین

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
ولی واقعا سلیطه و بیشعوره

عزیزم به شوهرت بگو نمی خواد ثواب کنی، اگر هر وقت این خانوم شوهرت رو صدا زد بیا خونه آن، خودت هم باهاش برو، در کل بهش بود همون موقع جلوی شوهرت،. خانم به تعمیرات زنگ بزنید، 

خیلی 1بوری همون موقع چیزی نمی گی

مواظب به این آدمها باش خیلی

ولی واقعا سلیطه و بیشعوره

عزیزم به شوهرت بگو نمی خواد ثواب کنی، اگر هر وقت این خانوم شوهرت رو صدا زد بیا خونه آن، خودت هم باهاش برو، در کل بهش بود همون موقع جلوی شوهرت،. خانم به تعمیرات زنگ بزنید، 

خیلی صبوری همون موقع چیزی نمی گی

مواظب به این آدمها باش خیلی

بحث سر رفتن تنها نیست اگه برن یه درده  اما اگه خیانت کنن میشه صدتا درد ک کنارت باشن و خیانت کن ...

اخ چشبیدن زیاد ی موجب فراری شدن مرد میشه

مرد ذاتش اینه گگاهی نیاز ب تنهایی داره

یا ب سرگرمی دوس داره

بعضی از خانم ها نمیزارن همسرشون استفاده کنه از تنهایش یا سرگرمیش 

اینجوری درست نیست زیاد نبایدچسبید

در کنارش وقتی باهاتونه کاری کنین ک بهتون خوش بگذره ک فکر تنهایی سرگرمی نکنه