بچه ها برام دعا کنید من کارهای زشت زیادی قبلا انجام دادم که توبه کردم ولی نمیدونم خدا بخشیده یا نه؟تازه از درختهای زیادی هم میوه چیدم که اکثرشون رو یادم نمیاد😔من چطور گذشته ام و پاک کنم و اون گناه ها از نامه اعمالم پاک بشه،لطفا کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارید که میدونید چطور میشه جبران کرد خطاهای گذشته رو به اشتراک بذارید😟
😟😟😟🥺🥺🥺من دیشب از شوهرم حلالیت طلبیدم ولی نبخشید منو
مگه چکار کرده بودی
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بدجور ترسیدی😂😂😂😂 ن بابا کدوم وام رباع،ما ک سود ننیگیریم، ی مبلغی میگیریم و تازه علاوه بر مبلع س ...
اره اون کسی باید بره تو گل که اسمشو گذاشته بانکداری اسلامی ده برابر سود می گیره
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
برای حق الناس جبران عمل باید باشه غیرازتوبه واینکه طرف ازماراضی بشه اگر تهمت وغیبت یا موارد غیرمالی هست حلال کنه اگرهم ازلحاظ مالی هست مال خودش یا معادلش بهشون برگردانده بشه حالا کسی مثلا خسارتی به جایی زده یا مالی ازکسی دستش بوده استفاده کرده باید جبران بشه حالا اگر خودش باشه به خودش خودش نبود ورثش اگرهم هیچ دسترسی ندارید ردمظالم به همون اندازه براش رد کنید حتی اگر ازکسی چیزی برداشته کسی لازم نیست بگه من فلان مالتو برداشتم اگر میتونه بره بزاره سرجاش وفقط به طرفش بگه من یک حلالیت ازشما نیازدارم موردی بود که جبران کردم حلالم کنید لازم نیست توضیح بده ازت دزدی کردم حلالم کن البته درموارد مالی اینو یه استادگفتن درموارد دیگه واقعا نمیدونم اصل عمل هم باید گفته بشه یانه چون بهرحال میپرسه مگه چیکارکردی باید رضایت طرفو بگیرید
بچها پدر شوهر و مادر شوهرم بینهایت واجباتو مستحبات رو بجا میارن پدر شوهرم نمازشو تو مسجد میخونه حتی اگر مهمان داشته باشه مادر شوهرم در سال دو بار یا بیشتر قران و ختم میکنه همیشه دعا و ....... هر چی بگم کم گفتم ولی غیبت همیشه باهاشونه یعنی ساعتی که غیبت کسی رو نکنن وجود نداره
متاسفانه ما هم به زودی دیوار به دیوارشون ساکن میشیم چیکار کنم که شنونده نباشم.....منم گناه کارم ولی به خاطر اخلاق مادرم که هیچ وقت غیبت نکرده خدارو شکر ماهم اهلش نیستیم
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
اره اون کسی باید بره تو گل که اسمشو گذاشته بانکداری اسلامی ده برابر سود می گیره
من همیشه مخالف سود بانکها بودم حالا هراسمی روش بزارن پولی که توسود ضررش شریک باشیم ومقدارش مشخص نباشه یعنی هرسودی داشت همون مقدارو بدن که معمولا هم هرماه متغیره نه یک مبلغ ثابت اون پول سودش حلاله اما سودثابت بدون ضرر یعنی ربا حالا بانکهای ماهم همینطوری هستند.
من همیشه مخالف سود بانکها بودم حالا هراسمی روش بزارن پولی که توسود ضررش شریک باشیم ومقدارش مشخص نباش ...
بله متاسفانه صد در صد رباست
ولی تو جامعه ای که زندگی می کنیم واقعا بهش احتیاج داریم
خودشون می دونن و خدای خودشون و دینی که هر جوری دوست داشتن به نمایش دراوردن
هر جا کم میارن گردن دشمن میندازن
اینجا دیگه دشمنی وجود نداره کار دوسته
بله متاسفانه صد در صد رباست ولی تو جامعه ای که زندگی می کنیم واقعا بهش احتیاج داریم خودشون می دونن ...
من روایتی دیدم که دقیقا اشاره شده بود دراخرالزمان زمانی میرسه که خونه ای نباشد مگر اینکه یا ربا دراون راه پیدا کرده باشد یا گردی ازاون نشسته باشد ممکنه یک نفر پول ربوی نداشته باشه اما مالی که ازدیگران بهش میرسه قاطی داشته باشه برای همین خمس خیلی خوبه در پولهایی که شبهه داره.
هروقت گفتن به شوخی خنده بگو شما خودتو ناراحت نکنید بیاین حرف خودمونو بزنیم یا ازخودمون بگیم یا حرفو ...
🙏❤
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
من روایتی دیدم که دقیقا اشاره شده بود دراخرالزمان زمانی میرسه که خونه ای نباشد مگر اینکه یا ربا دراو ...
جاش اینجا نیست خواهر گلم
ولی خمس خودش در هاله ای از شبهه قرار داره
تو قران صریحا به خمس اشاره شده بدون هیچ شک و شبهه ای
و متاسفانه اصلا این چیزی نیست که بخورد منو و شما دادن