بچه ها برام دعا کنید من کارهای زشت زیادی قبلا انجام دادم که توبه کردم ولی نمیدونم خدا بخشیده یا نه؟تازه از درختهای زیادی هم میوه چیدم که اکثرشون رو یادم نمیاد😔من چطور گذشته ام و پاک کنم و اون گناه ها از نامه اعمالم پاک بشه،لطفا کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارید که میدونید چطور میشه جبران کرد خطاهای گذشته رو به اشتراک بذارید😟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گناهایی ک مربوط ب خودت بوده رو توبه کن و دیگه تکرار نکن
گناهایی ک حق الناس بوده رو توبه کن و اگه میتونی برو حلالیت بگیر اگه نه رد مظالم بده
یا قرآنی چیزی بخون و هدیه کن بهشون بجای اون اشتباهی ک در حقشون کردی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉
باز خوبه شما توبه کردی من گناهایی ممکنه انجام داده باشم که همون موقع توبه نکردم و مرگ ناگهانی میاد
دلم گرفته خدایا ،تو دلگشایی کن/من آمدم به امیدت ،تو هم خدایی کن 🌹خدایا من سکوت میکنم ،میسپارم دست خودت ،هم قضاوت با تو و هم حکم با تو .مرا محتاج رحم این و آن کردی ،ملالی نیست ،تو هم محتاج خواهی شد،جهان دار مکافات است
برای ضرر مالی اگه نمیتونید پولو ب ی نحوی جبران کنید و برگردونید رد مظالم باید بدین ک تا سقف ۱۰۰ هزار میتونید ب ی فقیر شیعه بدین بشیتر از این باشه باید بدین دفتر مرجع تون
بری ضررهای غیر مالی اگه میشه حلالیت اگه بدتر میشه و ابرو ریزی میشه استغفار و احسان کردن ب نیت اون فرد