2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو منم بچه بودم دزدی کردم چندبار،درخت و گلم ک ماشالا....همش میوه و گل میچیدم،نمازامم عشقیه،حجابمم ک کامل نی و.....ته جهندمیم فک کنم

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
همین که متوجه شدی و توبه کردی اونم تو این روز عزیز خدا میبخشتت انشاءالله عزیزم

درسته خدا میبخشه

ولی بعضی چیزا رضایت خدا در رضایت مردمه

یعنی حق الناس

باید اون کسی که حقش خورده شده راضی بشه تا خدا ببخشه

گناهایی ک مربوط ب خودت بوده رو توبه کن و دیگه تکرار نکن

گناهایی ک حق الناس بوده رو توبه کن و اگه میتونی برو حلالیت بگیر اگه نه رد مظالم بده 

یا قرآنی چیزی بخون و هدیه کن بهشون بجای اون اشتباهی ک در حقشون کردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
عزیزم خدا خیلی مهربونه و بخشنده فقط باید سر نماز استغفار کنی و بگی پشیمونی از خدا بخاه گناهتو بپوشون ...

از خدا اطمینان دارم اما من شنیدم که خدا از حق الناس نمیگذره چطور اون مردم رو راضی کنم

باز خوبه شما توبه کردی من گناهایی ممکنه انجام داده باشم که همون موقع توبه نکردم و مرگ ناگهانی میاد 

دلم گرفته خدایا ،تو دلگشایی کن/من آمدم به امیدت ،تو هم خدایی کن 🌹خدایا  من سکوت میکنم ،میسپارم دست خودت ،هم قضاوت با تو  و هم حکم با تو .مرا محتاج رحم این و آن کردی ،ملالی نیست ،تو هم محتاج خواهی شد،جهان دار مکافات است 

برای ضرر مالی اگه نمیتونید پولو ب ی نحوی جبران کنید و برگردونید رد مظالم باید بدین ک تا سقف ۱۰۰ هزار میتونید ب ی فقیر شیعه بدین بشیتر از این باشه باید بدین دفتر مرجع تون 

بری ضررهای غیر مالی اگه میشه حلالیت اگه بدتر میشه و ابرو ریزی میشه استغفار و احسان کردن ب نیت اون فرد