2777
2789
عنوان

منظورازاین حرف مادرشوهرم چی بوده

967 بازدید | 41 پست

امشب مادرشوهرم عکس نوه عموم اورده ب برادرشوهرم داد منم خونشون بودم اونم صدام کرد گفت ب نظرت خوبه چطوردختریه بریم خواستگاری منم چیزی نگفتم گفتم اگرخوشت اومده مبارکه بعداومدیم خونه مادرشوهرم زنگ زده ب کسی چیزی نگی ک مامیخایم بریم خواستگاری عکسو نشون تو دادیم منظورازاین حرفش چی بوده  

خب واضحه دیگه

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ منظوری نداشته عزیزم کلا خوب نیست خواستگاری  رو همه بدونن افراد محدودی که ناچارا باید بدونن ، باید بدونن منظور مادرشوهر ت این بوده به کسی نگو که خیلی هم منطقی بود 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

خب منظوری نداره میگه فعلا تا قطعی نشده نمیخوان کسی بفهمه ک خواستگاری میرن و تو هم ب کسی نگو🙄

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

یعنی اینکه فعلا نمیخوان جار بیافته

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت

نه منظورشون این نبوده شما دهن لق هستین اگر این بود اصلا نمیگفتن فقط تاکید کردن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی