الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی من دهن لقم خب اگر هستم چرا عکس نشونم دادن برم خونشون چی بگم ب نظرتون
نه عزیزدلم گفته یه وقت حرفش پیش میاد و فلان
بعضی وقتا ادم از دهن لقی نه همینطوری یه چیزی حرفش پیش میاد میگه
(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)《منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبارخیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕●
(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)《منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبارخیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕●
ن بابا بخدا هیچ کی منظوری نداره محض اطمینان بهت گفته حتما
واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما رو من میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
یعنی من دهن لقم خب اگر هستم چرا عکس نشونم دادن برم خونشون چی بگم ب نظرتون
ببین زود واکنش نشون نده چون نمیخوان فعلا کسی بدونه حتی به خودشونم میگن به کسی نگید تورو از خودشون دونستن گفتن بهت حتی میتونستن نشونتم ندن برن خواستگاری تو اخر از همه بفهمی یوقت نگی چرا بهم زنگ زدی و من دهن لقم و.... این جور سوتفاهم بیشتر میشه