2777
2789
عنوان

منظورازاین حرف مادرشوهرم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینکه فعلا نمیخوان جار بیافته

خوب منم نمیخواستم جاربزنم ازاینکه بهم زنگ زده ناراحت شدم منظورش اینه ک دهن لقی میگم برم خونشون بگم اگر دهن لقم چرا عکسشو نشونم دادین ب نظرتون زشته 

یعنی من دهن لقم خب اگر هستم چرا عکس نشونم دادن برم خونشون چی بگم ب نظرتون 

نه عزیزدلم گفته یه وقت حرفش پیش میاد و فلان 

بعضی وقتا ادم از دهن لقی نه همینطوری یه چیزی حرفش پیش میاد میگه

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕
۱۶ سالته

نخیر عزیزم

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕
خوب منم نمیخواستم جاربزنم ازاینکه بهم زنگ زده ناراحت شدم منظورش اینه ک دهن لقی میگم برم خونشون بگم ا ...

ن بابا بخدا هیچ کی منظوری نداره محض اطمینان بهت گفته حتما

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت

ببین زود واکنش نشون نده چون نمیخوان فعلا کسی بدونه حتی به خودشونم میگن به کسی نگید تورو از خودشون دونستن گفتن بهت حتی میتونستن نشونتم ندن برن خواستگاری تو اخر از همه بفهمی یوقت نگی چرا بهم زنگ زدی و من دهن لقم و.... این جور سوتفاهم بیشتر میشه 

خوب منم نمیخواستم جاربزنم ازاینکه بهم زنگ زده ناراحت شدم منظورش اینه ک دهن لقی میگم برم خونشون بگم ا ...

نه به نظر من یه چماقم بردار بکوب تو سر مادرشوهرت تا دیگه جرئت نکنه بهت بگه فلان چیزو جایی نگو  

خدایی فازتون چیه دوس دارین الکی دعوا راه بندازین.چیزی نگفته که.اگه مامان خودتم میگفت بدت نیومد؟مامان منم خیلی چیزا و تعریف میکنه میگه فعلا جایی نگیا.مسئله ای نیس زنگ بزنی گله کنی

نه عزیزم چرا جنایی میکنی قضیه رو 

برای محکم کاری گفته به کسی چیزی نگو 

منم خیلی اوقات شده به کسی چیزی رو گفتم و بعدش تاکید کردم ب کسی نگه و منظوری هم نداشتم

‌تنهایی رو عشقه