2777
2789
عنوان

میشه بگین شما شوهراتونو با چه رفتاری تنبیه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 47 پست

من اوایل قهرمیکردم ولی بعد ی مدت دیدم عادی شد براش والبته سنمم کمتر بود 

ولی الان ناراحت میشم اولش حرف نمیزنم و یکم بهش بی توجهی میکنم و بعدش میام دلیل ناراحتیمو بهش میگم وباهم حرف میزنیم اونم ازدلم درمیاره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهرنمیکنیم هیچوقت همینکه اخم کنم میترسه😂

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
یکبار اینکارو کردم چون کلا دعوا و مشکل خیلی کم داریم ولی دیگه هرچی اومد سمتم هی گفتم نه خستم نمیخوام ...

خیلی اشتباهه اینکار

در هر صورت یه زن باید ملکه ی تختش باشه

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

تنبیهش نمیکنم ،واسه چی تنبیهش کنم

یه وقتایی ناراحت میشم از دستش خب ناراحتیم رو نشون میدم، اونم خداروشکر آدم سالمیه ،یا باهام حرف میزنه و میگه دلیل کارشو، یا تغییر رویه میده و انجام نمیده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اصلا به حرفم تا به الان گوش نداده همیشه برعکس حرفم عمل میکنه ۷ ساله زنشم...

با ماهیتابه بزن فرق سرش😠

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

من بی محلی کنم یا قهر کنم اونم با من همین کارو ادامه میده تااااا خودم دیگه خسته میشم 

نمیدونم چرا دلیلش چیه و مشکل کجاست مثل بقیه ی شوهرا این بی محلی کردنا جواب نمیده چون احساس نمیکنم دوستم نداشته باشه یا آدم بی تفاوتی باشه کلا مخصوصا نسبت به من

یکبار اینکارو کردم چون کلا دعوا و مشکل خیلی کم داریم ولی دیگه هرچی اومد سمتم هی گفتم نه خستم نمیخوام ...

از شغلت راضی هستی؟ 

ببخشید فضولی میکنما بخاطر انتخاب رشته میپرسم می‌خوام مامایی هم بزنم به نظرت خوبه؟

من بی محلی کنم یا قهر کنم اونم با من همین کارو ادامه میده تااااا خودم دیگه خسته میشم  نمیدونم ...

تو منی یا من تو عزیزم همسرت خودت چند سالتونه  من ۲۰ شوهرم ۳۹

🤞روزگار با ما نساختی لاقل با خودت بساز🤘

ازگریه  متنفرم توی این ۱۲ سال شاید شاید ۱۰ بار همسرم اشک من رو‌دیده باشه 

قبلا که مشکلاتمون حاد بود قهر زیاد میرفتم واقعا هم تاثیر داشت 

الان چندساله شکر خدا زندگیم خوب شده برای مشکلات کوچیک فقطکمتر تو خونه حرف میزنم کلافه میشه من خیلی پر حرف هستم و همسرم برخلاف اکثر اقایون خوشش میاد و مشتاقانه میشینه پای حرفم وقتی سکوت میکنم و تک کلمه ای جواب میدم کلافه میشه 

belfijoon هستم