2777
2789
عنوان

میشه بگین شما شوهراتونو با چه رفتاری تنبیه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 47 پست

من فقط ساکت میشم و بی محلی میکنم 

این نهایت کارمه😂

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

من سنگین میشم همه کارامو میکنم حرف میزنم حتی ولی مثل قبل خندیدن جک گفتن بغل اینا نه فقط حرف در حد نیاز شام ناهار میوه چای همشو میدم . تا من سنگین میشم مشخص میشه که چیزی شده میاد شوخی می‌کنه حرف بزنم اینا اگه باز اینام نشد خودمو میزنم حالت بچگونه زبونمو آروم آروم ازچیزی که ناراحت شدمو میگم اونم میگه ببخش اینا تمام ولی. هروقت لج کردم بدتر شده ولی خوب همیشه آدم صبر نداره یهو قاطی میکنم مثل خودش داد میزنم اینا پتوشم میدم دستش پرت میکنم از اتاق بیرون  یکی دوروز تنها مخایم گریه میکنم بعد میاد پیشم . البته باز دراین موارد شام ناهار حرف هست 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصاب نداره من یه حرف ساده رو نمیتونم بهش بگم چه برسه بزنم سرش😆

خدا میدونه کیو با کی جور کنه 

همسرت باید ی نون بخوره یکیم صدقه بده که با خانم صبوری مثل شما ازدواج کرده 

من خودم سریع از کوره در میرم اعصابم نمیکشه

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

قهر و گریه دو راه بچگانست

خونه بابا مامان پناه بردن، باز شدن راه دخالت دیگرانه.

من حرف میزنم باهاش میگم از فلان کار بدم اومده

شده گاهی اعصابمو خورد کنه و داد و بیداد کردم ولی زود تموم شده

قهرمان خودت باش
ازگریه  متنفرم توی این ۱۲ سال شاید شاید ۱۰ بار همسرم اشک من رو‌دیده باشه  قبلا که مش ...

منم خودم دقیقا مثل شما اصلا گریه نمیکنم و همسر منم دقیقا همین خصوصیات همسر شمارو داره اگه تجربه ی بیشتری داری ممنون میشم در اختیارم بزاری

خدا میدونه کیو با کی جور کنه  همسرت باید ی نون بخوره یکیم صدقه بده که با خانم صبوری مثل شما از ...

منم اینجوری بودم ولی اونقدر کوتاه اومدم و سکوت کردم که دیگه لال شدم

خدا خودش شاهده...من حتی نظرمو نمیتونم بگم

بچه واقعا ارزش اینهمه کوتاه اومدنو داره...!

منم اینجوری بودم ولی اونقدر کوتاه اومدم و سکوت کردم که دیگه لال شدم خدا خودش شاهده...من حتی نظرمو ن ...

چرا سکوت کردی راهی نبود از خودت دفاع کنی 

میدونی مسئله این نیست که بچه ارزش اینهمه فداکاری رو داشته باشه یا نه 

مسئله اینه که ما خودمون میتونیم بی تفاوت باشیم یا نه 

خیلیا جدا میشن بچه رو هم میزارن پیش شوهرشون میرن 

و اینم کانلا ذاتیه نمیشه بزور خودمونو متقاعد کنیم 

حالا جالبه خیلی از اینایی ک بجه رو رها میکنن میرن بعدا واسه بچه هاشون عزیزتر میشن 

نمیدونم خیلی بحث عمیقیه واقعا نمیشه قضاوت کرد 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
منم خودم دقیقا مثل شما اصلا گریه نمیکنم و همسر منم دقیقا همین خصوصیات همسر شمارو داره اگه تجربه ی بی ...

واقعا موهبتیه مرد از پرحرفی خوشش بیاد😂😂😂😂😂😂 جاریم چندبار رک به برادرشوهرم جلوی ما گفت یاد بگیر ببین فلانی چجوری پای حرف زنش میشینه منم دلم می‌خواد حرف بزنم تو نمیذاری 

اتفاقا همین پرحرفی باعث وقتی دلخورم و سکوت میکنم توی خونه قشنگ سکوت خودش رو نشون میده 

belfijoon هستم                                                                 
واقعا موهبتیه مرد از پرحرفی خوشش بیاد😂😂😂😂😂😂 جاریم چندبار رک به برادرشوهرم جلوی ما گفت یاد بگیر ...

دقیقاااا یعنی کافیه لحظه ای من سکوت کنم, الکی میگه هان؟ چی گفتی؟ میخواد به هر بهانه ای من حرف بزنم🤣🤣🤣

چرا سکوت کردی راهی نبود از خودت دفاع کنی  میدونی مسئله این نیست که بچه ارزش اینهمه فداکاری رو ...

نه واقعا راهی نبود

زبان بند گرفتن به اون کاری ندارم،کلا همسرم اجازه ی گفتن نظرمو نمیده اینجوری تربیت شده یا پُر شده نمیدونم

زورگویی میکنه و من فقط دارم میگذرونم این روزهای سختو

حتی فکر ترک کردن بچم میتونه منو دق مرگ کنه...

در توانم نیست بزارم و برم حتی اگه تو آینده عزیزتر خواهم بود،مادرشوهرم بزرگش کنه...و بچه ی منم چیز خور کنه...

آره واقعا تحمل و سکوت بهترین راهه