2777
2789
عنوان

شوهرم امشب کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 78 پست

چرا همچین رفتاری باهات داره سه تا دلیل داره یا نمیگی چکار می‌کنی که اون اینجوری حرف میزنه باهات یا تو‌خوبی و اون سرش جای دیگه گرمه یا تایپکت دروغه آخه ندیدیم این حجم از بیشعوری روووووووووو

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم هی واگذار کنین

یا خودتون حقتونو بگیرین و خودتونو نجات بدین یا تا اخر عمر تو بدبختی دست و پا بزنین 

تمام

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عجبا

چرا ازش میترسی؟! مگه پدرو مادر نداری؟

به خانوادت بگو دیگه کی از خانواده به آدم نزدیکتر

تو که عزیزم هم شاغلیو استقلال مالی داری هم خانواده ی خوبی داری

به اون مرتیکه انقد رو نده

قوی باش

انشالله به حق همین شب عزیز حال دلتون‌خوبه بشه🙏❤ تازه عروسی کردی اجازه نده عادی بشه این رفتاراش بب ...

هر دو سی 

من خوب بشم مهریمو اجرا میزارم جدا میشم خدا سزاشو بده بحق علی

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
کرونا داری به شوهرت منتقل نمیشه همه چی براش اماده میکنی میخوره

همون

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ای وای قبلنم اینطوری بوده منتظره چیزیت بشه بره یه زن دیگه بگیره تو هم هر جه زودتر خوب شو زندگی خو ...

بهتر آب حموم مفت چنگ فاضلاب .....

لیاقتش یه زن عین خودش بوده نه این دخترساده

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
هر دو سی  من خوب بشم مهریمو اجرا میزارم جدا میشم خدا سزاشو بده بحق علی

امیدوارم‌هرکاری میکنید ب صلاحتون باشه و خوشبخت باشید🌹🌹🌹🌹

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💕
وحشی چشه ؟ مشکلش چیه . حداقل مواظب باش بچه نیاری  راستی خودت از شله زردو اش میخوردی اول !

نخوردم گفتم اون کوفت کنه همرو خورد

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

زنم یه وقتایی باید کله خر باشه.توام دادو بیداد میکردی من جات بودم کل خونرو میعرستادم رو هوا کل همسایه هارو خبرمیکردم تا ابروش بره .چیه اینهمه خویشتن داری و صبوری مردارو هار و وحشی کرده .توام رد میدادی بزاش

🤨🤨🤨🤨
خوبی و محبت زیاد اینجوری میشه ما خانوما ی وقتایی یادمون میره ک ماهم آدمیم و حق زندگی داریم خدا نجاتت ...

من کلا ذاتن دختر اروم وساده ای بودم وهستم اصلا دوست ندارم باسیاست  رفتارکنم منتهی ذاتن مهربونم ولی هروقت قربون صدقه کسی رفتم دورش گشتم پاچموگرفت هرکی ک اسمش ادمیزادبود همین کاروکرد ولی وقتی خودمومیگیرم وسکوت میکنم وسنگین رنگین رفتارمیکنم ادم میشن

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه