2777
2789
عنوان

دوستای گلم،

56 بازدید | 13 پست

سلام عزیزای دلم لطفا تو این شب عزیز دعا کنین برام،دعا کنین فردا جواب ازمایش و سی تی اسکنم خوب باشه و سرطان و تومور نباشه حالم خیلی بده ،امیدوارم همتون به ارزوهاتون برسین🌺🌺🌺🌺

سلام  انشاءلله خدا حاجت همه خلق رو بده به برکت شب قدر  ممنون میشم برا من ونامزدمم دعا کنید بعدداز دوسال چشم انتظاری بریم سر خونه زندگیمون که فقط خدا میتونه مشکلمون رو حل کنه ممنون از همگی شما

به نیت شما🙏🏻❤️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که چیزی نیست ،به حق این شب عزیز 

انشاالله همگی حاجت روا باشید و سلامت و دل خوش

دارم میرم شروع کنم دعای جوشن کبیر و ...

امیدوارم سال دیگه که به این روزا برمیگردم ،حال دل و زندگی م خوش و آروم باشه و خدا رو شکر کنم 🍃

التماس دعا🙏🌷🖤💚

عزیزم اسمت رو بگو برات دعا کنم خواست خدا بود تاپیکت رو دیدم  جزو اولویت های دعامی امشب.. انش ...

مرسی عزیزم ،انشاللع حاجت روا شی و دعات قبول بشه ،المیرا هستم🌺🌺🌺

به نیت شما🙏🏻❤️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ به نام خداوند رحمتگر مهربان إِنَّا أَنْزَل ...

ممنون از مهربونیتون ،براتون صلوات فرستادم امیدوارم حاجت روا شین🌺🌺🌺