2777
2789
من ۳۲ سالمه این مدلی نمیپوشن یه جوری میگن واسه سی ساله ها خوبه انگار سی ساله ها پیرن

خب حالا تو چته بهت بر میخوره 

دروغ ک نمیگم واسه این سنیا خوبه دختر ۱۸ساله ک نیستی ناراحت شدی

🖤erfanam🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ادم وقتی بچست فک میکنه سن بالاها دیگه خیلی پیرن وقتی خودشون برسن میفهمن اول جوونیمونه😂

باشه بابا شما جوونید 

درضمن مگ من گفتم پیر؟ گفتم واسه این سنیا خوبه کامنتو قشنگ بخون بد نظر بده

🖤erfanam🖤
آخه ادم وقتی بچست فک میکنه سن بالاها دیگه خیلی پیرن وقتی خودشون برسن میفهمن اول جوونیمونه😂

دقیقا خودشون بچن به سی ساله میگن پیر🤣

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
خب حالا تو چته بهت بر میخوره  دروغ ک نمیگم واسه این سنیا خوبه دختر ۱۸ساله ک نیستی ناراحت شدی

۳۰ سال با ۲۵ سال مگه چقدر فرقشه؟😂😂😂😂😂

داستانیا

باشه بابا شما جوونید  درضمن مگ من گفتم پیر؟ گفتم واسه این سنیا خوبه کامنتو قشنگ بخون بد نظر بد ...

من در جواب اون خانوم گفتم که ناراحت نشه. کاری به گفته شما ندارم. 

در ضمن میتونین محترمانه تر صحبت کنین. 

دقیقا😂 منم خیلی ازش دارم. 

عزیییییزم، اخه خیلی ظریفو خانومانست، به چادر میاد 🤗

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
مث اینکه فقط سی سالو دیده اونجا ک گفتم چهل سال ندیدی ن؟ پیری واسه همه هس عزیزم ب خودت فشار نیار خیلی

من تازه اول جوونیمه

شما هم اول بچگی 😂