2777
2789
مشخصه از پیری خیلی میترسی اوخی عزیزم عب نداره دوسال دیگ کلا چروک میشی عادت میکنی ترکیده جان  ب ...

کرم هایی که من برای پوستم استفاده میکنم تو خوابم نمیبینی😂

مطمئنم همین الان ترکیده ای

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
کرم هایی که من برای پوستم استفاده میکنم تو خوابم نمیبینی😂 مطمئنم همین الان ترکیده ای

من پیر نیستم عزیزم ک نیاز ب کرم داشته باشم خوبه استفاده کن شاید فرجی شد 

مشخصه کی ترکیدس 

🖤erfanam🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم هایی که من برای پوستم استفاده میکنم تو خوابم نمیبینی😂 مطمئنم همین الان ترکیده ای

اگ ی درصد چشمو دل سیر بودی این حرفارو نمیزدی ک کرم استفاده میکنمو فلان مشخصه پر از کمبودی🤣🤣😂😂😂پیریه دیگ عب نداره زود رنج شدی

🖤erfanam🖤
اگ ی درصد چشمو دل سیر بودی این حرفارو نمیزدی ک کرم استفاده میکنمو فلان مشخصه پر از کمبودی🤣🤣😂😂😂پ ...

@نی_نی_یار_شب  

عزیزم اینجا که کودکستان نیست

تورو خدا این کوته فکرا و بی ادبا رو از سایت جمع کنین لطفا

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
@نی_نی_یار_شب     عزیزم اینجا که کودکستان نیست تورو خدا این کوته فکرا و بی ادبا رو از س ...

@نی_نی_یار_شب  

عزیزم من به کفش استارتر نظر دادم این خانم گارد گرفتن کامنتارو از اول بخونید الانم توهین میکنن 

🖤erfanam🖤
آخه ادم وقتی بچست فک میکنه سن بالاها دیگه خیلی پیرن وقتی خودشون برسن میفهمن اول جوونیمونه😂

اره دقیقا... یادمه خاهرم که دبیرستانی بود،مثلا میخاس در مورد یه خانم ۲۳_۲۲ ساله حرف بزنه میگفت خانمه سنش زیاد بوداااا😅😅😅 الان باز خودش ۳۰ سالشه به۴۰ساله ها ساله ها میگه سن بالا😐😐

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چادر محدودیت کفش و این چیزا نداره دیگه کفشه مثلا بقیه با دیدن کفشت چه حسی می خوان بگیرن؟  الان ...

نه اخه معمولا چادر با کفش های رنگ جیغ منافات داره یکم و اینکه کتونی مخصوصا کتونی های یوغور و بدون پاشنه اصلا جالب نمیشه‌ 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))