2777
2789
عنوان

شب قدر

122 بازدید | 10 پست

خداکنه همه به آرزوهاشون برسند 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖 

خدایا گناهانی که مانع استجابت دعا می‌شوند ببخش به خوبان درگاهت قسمت میدهم. التماس دعا دوستان انشاالله همه حاجت روا بشوند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا واسه پسره منم دعا کنید 😭😭😭

خداوند درد و داغ عزیزانتون را به دلتون نذاره 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🖤🕊️

التماس دعا 😔💔

دعا کنین خوشبخت شم و ی رشته خوب دربیام

دعا کنین آجیم پزشکی در بیاد خیلی فشار روشه💔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

منم دعا کنین حاجت روا بشم زودتر

ممنون❤

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘