2777
2789

سلام بچها نماز روزه هاتون قبول حق .امبدوارم همتون خوب و خوش و خرم باشین.

خیلی به نظرات هوشمندانه و  خواهرانه شایدم مادرانتون نیاز دارم.

عزیران قضیه ازین قراره که بنده با یک اقا پسری اشنا شدم حدوددوماهه.همشهریمون هستن اما اصالتا ترک و متولد اردبیلن.حدود۲۰ساله که باخانواده اینجا زندگی میکنن و کالا با فرهنگ و مردم اینجا اشنایی دارن(خودم مازندرانیم)

این اقا خیلی پسر مودب و گل و اقاییه،بعد از دوجلسه دیدار و گذشت یک ماه ایشون باخونوادشون اقدام به خواستگاری کردن ....

پدر  و عمو و برادر بنده بخاطر ترک بودن ایشون مخالفن.تحقیقات و پرسوجوی گسترده انجام دادیم و همگی ازخوبیهای اقاپسر و خونوادش گفتن و هیچ چیز مشکوکی ندیدیم و نشنیدیم....

منتها پدرم میگن ایشون ترکن و من نمیخوام با ترکها وصلت کنیمو ازین حرفا(جسارت نباشه بهتون  ترک های عزیز)

پدربنده  رفتن مغازه پسره حتی و باهاشون ی مقدار حرف زدن،مادر و خالمم پسره رو دیدن  درحد احوال پرسی و خوششون اومده....

منتها بابام گیر داده رو ترک بودن و هرچییی میگیم خیلی ساله اینجا زندگی میکنن و مهم اخلاق و معرفت خونواده و شخص پسره هست باز برمیگرده سر اصالت ترکشون.

و اما موقعیت خودم و  اقاپسر:

ایشون متولد۷۲ هستن،شغلشون  مغازه لوازم یدکی خودرو هستش و درکنارش ساختو ساز هم انجام میدن.تحصیلاتشون دیپلم

خودم ۲۰ سالمه، دانشجو و مدرس و مترجم زبانم .

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

بنظرم سنت کمه😬

پدرت کسیو زیر نظر تداره احیانا اینو بهونه کرده؟

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل مخالفت عموم:ترک بودنشون،تحصیلات اقا پسر و موارد این چنینی

اما از اخلاقیات و خونوادشون هیچ ایرادی نگرفتن.

حقیقتش من خیلی گیرِ تحصیلات طرف مقابلم نیستم اما اینکه همراه  و پشتیبانم توپیشرفت باشه خیلی برام مهمه که راجب این مسئله خیلی حرف زدیم و به توافق رسیدیم.

بنظرم سنت کمه😬 پدرت کسیو زیر نظر تداره احیانا اینو بهونه کرده؟

نه....

سن رو تقریبا خودمم موافقم و قصد ازدواجم نداشتم..اما این اقا پسر انقدی خوب و باشخصیتن دارم روشون فکر بیشتری میکنم

وا چ بابات بی منطقه  مامانت ک راضیه ظاهرا بگو بره رو مخ بابات

بابام یکم خود رآی هستش....درحدیکه بهم گفت  اگه خیلی اصرار داری باشه مشکلی نیست اما بعدا عواقب ازدواجت رو خودت باید گردن بگیری!

من خودم ترکم،کاری به قومیت ندارم ولی اختلاف فرهنگی سخته

اخه خیلی ساله که توشهر مان....

طبق گفته خودشون سنت و رسم خاصیم ندارن..

زبون مارم بلدن .

عجیب با پدرت موافقم دلیلشم نمیگم که گزارش نخورم ولی واقعا تجربه زندگی مشترکم پشت این ماجرا هست پدر ...

اینکه صلاحمو میخوان قطعا همینطوره...

ولی این اقا پسر خیلی ارزنده ان ازنظر اخلاقی و منش

...بخاطر همین نمیخوام ازدستشون بدم ایشونم همینطور