2777
2789

اومده بهم میگه من بهت خیانت نکردم اون ی مدرک دیگه هس چیکار کنم بنظرتون اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم دلم خیلی گرفته هیچکسم ب خونوادم نمیتونم بگم نمیخوام ابروش بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر توضیح بده 

اونروز کوشیش گذاش خونه رفت از مغازه ی چی بخره منم بهش شک کرده بودم اصلا نمیزاش گوشی رمزش بدونم یا ببینم منم فهمیده بودم رمزش چیه رف بیرون اومد گوشیش چک کردم دیدم با ی زن خیلی خوب حرف زده بوس از لبات من عاشق توام تو عاشق یکی دیگه منتظر موندم نیومدی نزنگیدی تازه ی عالمه از پیاماش پاکیده بود فقط ی جاش دیدم اون زن کثافت نوشته بود زنت میفهمه هااا

اونروز کوشیش گذاش خونه رفت از مغازه ی چی بخره منم بهش شک کرده بودم اصلا نمیزاش گوشی رمزش بدونم یا بب ...

ای وای

اللن خونه خودتی یا قهر رفتی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیگه ب کل شکستم دستام پاهام میلرزید اومده نتونستم خودم کنترل کنم گفتم تو خجالت نکشیدی بهم خیانت کردی اومد گف من بهت خیانت نکردم گفتم پس اون کیه توگوشیت گف من گوشیم هیچی نیس گفتم بده نشون بدم داد دید دارم میرم جایی ک توش حرف زده بود زود گوشی از دستم قاپید گف من هیچی نیس تو گوشیم گفتم برات متاسفم خدا لعنتت کنه برگش گف تو ب گوشی من دس زدی گفتم اره اومد کتکم زد دوتا سیلی زد منم دستم گذاشتم گلوش گفتم زنتم حق دارم کثافت  اونم گف هر غلطی میخوای بکنی بکن من هیچکاری نکردم گفتم اون زنیکه کیه گف ب تو ربطی نداره