2777
2789
عنوان

همونی ام ک اونروز گفتم مچ شوهرم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خونه خودمم دلم خیلی گرفته یادم میوفته دیوونه میشم امروز بازم یادم افتاد گریم گرفت 

عزیییزم. ناراحت شدم برات. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اول جوونیته ولش کن برو مرد کثیف اشغالو☹️😢

خیلی ناراحتم اشک چشام بند نمیاد یادم میوفته ب کل بدنم سست میشه وقتی اون حرفی ک گفته بود بوس از لبات خانمی اون یادم میوفته دیوونه میشم

بالاخره چیشد اسی؟؟

هیچی اومد میگه من خیانت نکردم بهم تهمت نزن ک بدجوری تلافیش سرت درمیارم میگم عوضی با چشای خودم دیدم میگه اونا پیامای من نیس میگم تورو ب خدا سپردم میگه من همچین کاری نکردم ولی من یادم نمیره چیزایی ک دیدم اومده انگار ن انگار ک چیزی شده حرف میزنه میگه و میخنده خیلی دلم گرفته

وقتی نمیخای بذاری بری چرا ره روش آوردی پرروتر بشه

خواهر دلم خون تو چی میدونی  کسی ک مامان و باباش طلاق بگیرن و هر دو شون برن با یکی دیگه ازدواج کنن ب نظرت میان من نگه دارن

خواهر دلم خون تو چی میدونی  کسی ک مامان و باباش طلاق بگیرن و هر دو شون برن با یکی دیگه ازدواج ک ...

نه عزیزم میدونم سخته ولی کاش به روش نمیاوردی وقتی طلاق نمیگیری. بچه داری؟ شاغلی ؟ اگه میتونی رو پای خودت وایسی شوهرتم از کارش پشیمون نمیشه و ادامه میده بپاش نسوز. اون بفهمه کسی پشتت نیس بدتر ادامه میده

هیچی اومد میگه من خیانت نکردم بهم تهمت نزن ک بدجوری تلافیش سرت درمیارم میگم عوضی با چشای خودم دیدم م ...

ای بابا چقدر پر روعه خدایی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

این بار آخرش نخواهد بود، دیگه راه براش باز شده توام که رو گندکاری هاش سرپوش میذاری دیگه چی می‌خواد واقعا؟

به خصوص که همینجوری وایسادی کتک خوردی

برو طول درمان و مهریه بگیر دهنش و سرویس کن

شما زنا چتونه؟ چرا انقد ترسو و تو سری خور شدید؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم