2777
2789
عنوان

تو زندگیتون تصمیم گیرنده نهایی کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم ولی خیلی ها از جمله خود من اگه همسرم بدون هماهنگی دعوتی رو قبول کنه خیلی ناراحت میشم و ممکنه نخوام برم برای همین همیشه هماهنگ میکنیم
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اول من تصمیم میگیرم بعد یه فکری تو سرمه رو به همسرم میگم. بعد دوتایی فکر رو سبک سنگین میکنیم و همسرم نقاط مثبت و نکات منفی رو میگه بعد میگه با توجه به این نکات خودت تصمیم بگیر. البته در مورد اون هم همینطوره. دوتا مغز بهتر از یه مغز کار میکنه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
همسر من برعکسه میبینه خونه هستم افسرده میشم همش میگه برو بیرون اصرار. فکر کنم یه مدت وانمود کنی تو خونه افسرده ای و بیحالی شاید خودش از رفتار خودش ناراحت شه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"